Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ???

Παρουσία 32 επικεφαλής κρατών και κυβερνήσεων το ύστατο αντίο στον Ούγο Τσάβες. Οι ξένοι ηγέτες είχαν σχηματίσει μία τιμητική γραμμή γύρω από το φέρετρο προς τιμήν του Τσάβες και τήρησαν ενός λεπτού σιγή. Στον περίβολο του κτηρίου βρισκόταν συγκεντρωμένο ένα μεγάλο πλήθος από....
υποστηρικτές του Σοσιαλιστικού κόμματος του
Από τους πρώτους ξένους ηγέτες που έφθασαν στην Ακαδημία ήταν ο αμφιλεγόμενος πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντρ Λουκασένκο, ο οποίος χαιρέτισε το πλήθος υψώνοντας την αριστερή γροθιά του. Σχεδόν όλοι οι Λατινοαμερικάνοι ηγέτες ήσαν παρόντες στην κηδεία, με προεξάρχοντες τους συμμάχους του Τσάβες στον ‘σοσιαλιστικό άξονα’ της ηπείρου, όπως οι πρόεδροι της Κούβας Ραούλ Κάστρο και της Βολιβίας Έβο Μοράλες. Επίσης παρόντες ήσαν και αρκετοί δεξιοί ηγέτες, όπως ο Κολομβιανός πρόεδρος Χουάν Μανουέλ Σάντος. Ο πρόεδρος του Ιράν Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ προσερχόμενος στην τελετή γονάτισε μπροστά στο φέρετρο. Νωρίτερα σήμερα, κατά την άφιξή του στη Βενεζουέλα, ο Αχμαντινετζάντ είχε εκφράσει «τα πιο βαθιά του συλλυπητήρια στον λαό της χώρας και σε όλους τους λαούς του κόσμου, ιδιαίτερα της Λατινικής Αμερικής», προσθέτοντας πως «ο Τσάβες υπήρξε το σύμβολο όλων εκείνων που επιζητούν την δικαιοσύνη, την αγάπη και την ειρήνη στον κόσμο».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ,  ΠΟΥ ΗΤΑΝ ??? ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΛΕΡΩΝΕΣΕ !!!!!!

ΗΛΙΑΣ Γ.

http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/03/blog-post_539.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters