Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Πλύση εγκεφάλου με εντολή του υπουργείου Παιδείας στους μαθητές!!



Συνεχίζεται η αριστερή προπαγάνδα στα σχολεία…
 
Μετά από «εντολή» που εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας προς όλες τις σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ανά τη χώρα, προκηρύσσει διαγωνισμό, ο οποίος θα έχει θέμα... «οι πρόσφυγες του 2013, η σιωπή είναι ανοχή;». Κατ’ αυτόν τον τρόπο, όλες οι «ευαισθητοποιημένες» ομάδες υπέρ των παράνομων αλλοδαπών, ενώνονται και πάλι για να σπείρουν μερικά ακόμα ψέματα στα μυαλά των αθώων παιδιών. Φυσικά, χωρίς καμία συγκατάθεση από τους γονείς! Πρόκειται για μια εξίσωση των λαθρομεταναστών με τους πρόσφυγες που τους παρουσιάζει ως «θύματα» της ρατσιστικής βίας! Με αφορμή ένα βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά «Η μαύρη γάτα», ουσιαστικά «εμπλουτίζουν» τις γνώσεις μικρών παιδιών με την προπαγάνδα τους… Το τέλος του κειμένου παρουσιάζεται ως προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ και καλεί τους μαθητές να συμπονέσουν τα θύματα και να αντιμετωπίσουν συλλογικά τα ρατσιστικά φαινόμενα και τη βία. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται: «Πολλές φορές ο φόβος, η άγνοια, το γεγονός ότι πιστεύουμε ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση μας κάνει να σιωπούμε. Να συμπονάμε εκείνους που πέφτουν θύματα ρατσιστικής βίας, να διαφωνούμε με εκείνους που την ασκούν όμως να μην υψώνουμε την φωνή μας ή να μην αντιστεκόμαστε απέναντι σε τέτοιου είδους περιστατικά και καταστάσεις».
Αλήθεια, το υπουργείο Παιδείας γιατί δεν διοργανώνει ημερίδα και διαγωνισμό για τους Έλληνες που καθημερινά πέφτουν θύματα της απάνθρωπης βίας που ασκείται από τους λαθροεισβολείς στη χώρα μας; Γιατί δεν επιτρέπεται να τους μιλήσει κανείς για τους βιασμούς και τις ληστείες που διαπράττουν οι λαθρομετανάστες; Αντίθετα, το υπουργείο επιβάλλει στους μαθητές να εφεύρουν οι μαθητές σώνει και καλά περιστατικά ρατσιστικής βίας στα οποία ήταν και οι ίδιοι παρόντες! Η αριστερή προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο… Το αποτέλεσμα είναι να παρουσιάζουν τους Έλληνες ως κακούς και τους «κακόμοιρους» λαθρομετανάστες ως θύματα… Το χειρότερο είναι ότι όλη αυτή η προπαγάνδα προορίζεται για μαθητές δημοτικού! Και πάλι η Χρυσή Αυγή δικαιώνεται απολύτως! Στα σύγχρονα Ελληνικά (;) σχολεία το μόνο που δεν γίνεται είναι… μάθημα και το κράτος βάζει τα δυνατά του για να δηλητηριάζει όσο καλύτερα μπορεί τις παιδικές ψυχές. Έτσι, η Χρυσή Αυγή μετά τα μαθήματα Ελληνικής μυθολογίας στους μικρούς φίλους του Κινήματος θα ξεκινήσει και μαθήματα Ιστορίας στα κατά τόπους γραφεία, με ελεύθερη προσέλευση για όλους τους Έλληνες. Εμείς ως Έλληνες Εθνικιστές θα συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε στην συνεχή διαστρέβλωση της Αλήθειας και στα ρυπαρώδη ψεύδη που το μόνο που κάνουν είναι να μεγαλώνουν ανθέλληνες.
Μαριλένα Κατσινοπούλου





http://elnewsgr.blogspot.com/2013/03/blog-post_2913.html#ixzz2Ms7rcbe7
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters