Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Γη και ύδωρ στον Ερντογάν: Με εντολή Σαμαρά το τζαμί στον Βοτανικό!

Ξεκινάει άμεσα η κατασκευή του! Μπράβο μονόφθαλμε νεογενίτσαρε που θα καθάριζες το Κέντρο της Αθήνας από τους λαθρομετανάστες και θα απελευθέρωνες και τις γειτονιές μας όπως έταζες προεκλογικά. Με Τέμενος στο κέντρο θα τα καταφέρεις όλα αυτά ε; Γιατί δεν το κάνεις το Τέμενος στην Εκάλη ρε μονόφθαλμε γραικύλε αλλά το θέλεις δίπλα στην Ακρόπολη; Τυχαίο; Δε νομίζω....

Για άλλη μία φορά η κυβέρνηση κλίνει το γόνυ ενώπιον του τούρκου αγά πασά Ερντογάν και των ορέξεων των Τούρκων. Οι τούρκοι ακολουθώντας ευλαβικά το «δόγμα Οζάλ» πλημμυρίζουν την Πατρίδα μας με λαθρομετανάστες, για να τους «ανακαλύψει» αργότερα ως «μουσουλμανικές μειονότητες», με την βοήθεια φυσικά των πάσης φύσεως «επιτρόπων».

Τις προάλλες ο Σαμαράς συναντήθηκε με τον Ερντογάν στο Κατάρ. Εκεί ο πρωθυπουργός της Τουρκίας του έθεσε το ζήτημα του τζαμιού στην Αθήνα. Από τότε δεν πέρασε ούτε μήνας και όπως γράφουν τα καθεστωτικά μέσα ο Σαμαράς ήδη έδωσε προσωπική εντολή να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την κατασκευή του.

Ο Σαμαράς που τόσα χρόνια δεν έχει ακούσει τίποτα σχετικά με την απελπισία του βιώνουν οι Έλληνες πολίτες, που δεν έχει ανησυχήσει ποτέ για το κλιμακούμενο κύμα εγκληματικότητας που μαστίζει τις Ελληνικές γειτονιές, σπεύδει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να υπακούσει τον Ερντογάν, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι η τριμερής συγκυβέρνηση έχει άλλα αφεντικά και ουδόλως νοιάζεται για τον Ελληνικό Λαό.

 Και όλα αυτά εν καιρώ κρίσης που όλοι οι Έλληνες έχουν αρχίσει και θυμούνται έννοιες όπως ο κεφαλικός φόρος. Σε αυτή τη χρονική συγκυρία ο Σαμαράς επιλέγει να δαπανήσει κοντά 1 εκ. ευρώ, για να ικανοποιήσει τις ορέξεις των τούρκων. Το ποσό φυσικά αναφέρεται στον αρχικό σχεδιασμό και σίγουρα θα «ξεφύγει» στην πορεία.

Συντόμως, βέβαια, με βάση και τις αιρέσεις των μουσουλμάνων, που έχουν κατακλύσει την Πατρίδα μας με την ανοχή των κυβερνώντων, θα απαιτηθούν και άλλα τεμένη, γύρω από τα οποία θα στηθούν άνδρα εγκληματικότητας και νέα «άβατα» λαθρομεταναστών.

Για άλλη μία φορά, δυστυχώς, επιβεβαιώνεται η Χρυσή Αυγή που είχε φέρει το θέμα στην Βουλή, καταγγέλλοντας πρώτη την προσπάθεια ισλαμοποίησης της Ελλάδας από την ΝΔ. Μια προσπάθεια που θα πληρωθεί από συνήθη «κορόιδα», τους Έλληνες πολίτες. 

Πληροφορούμε τον Σαμαρά και τους υπουργούς του, πως μπορεί η συντριπτική πλειοψηφία της βουλής να είναι υπέρ της ανέγερσης του τζαμιού, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία του λαού έχει την αντίθετη γνώμη. Η Χρυσή Αυγή, ως γνήσιο λαϊκό κίνημα, θα αγωνισθεί μέχρις εσχάτων για να μη φτιαχτεί τζαμί ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ! 

Έτσι θα είναι το τζαμί της Αθήνας - Υπάρχει ήδη η Μακέτα και αρχίζει άμεσα η κατασκευή του. 

Θα είναι ένα μοντέρνο κτίριο χωρίς μιναρέδες και το έργο κατασκευής του πρόκειται να ξεκινήσει άμεσα.

Το κόστος για την ανέγερση του τεμένους, χωρητικότητας 350 ατόμων, ανέρχεται σε 846.000 ευρώ (το τελικό βέβαια κόστος θα είναι πολλαπλάσιο...) και το σχεδιασμό έχει αναλάβει το αρχιτεκτονικό γραφείο του Αλέξανδρου Τομπάζη, το οποίο έχει κατασκευάσει μερικά από τα ωραιότερα τζαμιά στον κόσμο.

Η κατασκευή μιναρέ κρίθηκε ότι δεν έδενε αρμονικά με το περιβάλλον, γι' αυτό και απουσιάζει. Στάχτη στα μάτια των Ελλήνων και των Αθηναίων δημοτών....
 
http://ygro-pyr.blogspot.gr/2013/03/blog-post_5010.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters