Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

ΑΜΕΣΗ ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

 
 
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΖΑΛΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΞΕΠΟΥΛΙΟΝΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΜΑΡΙΝΕΣ, ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΑΠΟ.....
ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΥΛΩΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΤΥΠΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΣΑΜΑΡΕΛΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΕΖΟΝΙ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΟΥ Δ΄ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΙΚΑΝΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΑ ΟΡΝΕΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΗΔΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗ ΔΟΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΝΕΟ ΑΙΜΑ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ-ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΔΗΜΑΡΟΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΩΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/03/blog-post_3234.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters