Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Το θέμα είναι ότι όποιος πάει και ψωνίσει από αυτό το μαγαζί, είναι μεγάλος μαλάκας!!!!

Της μάνας σας

Πόση ξεφτίλα θα ανεχτούμε ακόμα ως πολίτες με στοιχειώδη αυτοσεβασμό;
Φαίνεται πως ο οργανισμός μας έχει πάθει ανοσία σε κάθε σιχαμερό ερέθισμα.

Και καταπίνουμε ότι μας πετάνε στα μούτρα από νόμους, ληγμένα τρόφιμα, γενόσημα, μέχρι τηλεοπτικά σκουπίδια. Σειρές, ειδήσεις, εκπομπές διαφημίσεις. Ο κάθε αρρωστημένος εγκέφαλος μας ταΐζει σκατά και εμείς τα τρώμε.
Το ξαχαρβάλωμα και η ανομία δε γίνεται μόνο στη χώρα και στις ζωές μας, αλλά και στη λειτουργία του εγκεφάλου μας.

Τις τελευταίες μέρες δεν υπέπεσε οπως φαίνεται στην αντίληψη του ΕΣΡ (που είναι πολύ ευαίσθητο στην προστασία της κοινής αισθητικής και ηθικής!!;;;;;), μια εμετική διαφήμιση από ένα πολυκατάστημα ηλεκτρικών συσκευών, γνωστής χυδαίας τηλεοπτικής αισθητικής . Όπου εμφανίζεται η μάνα του πρωταγωνιστή μια παλιόγρια και βγάζει τη μασέλα της για να βουτήξει μια εφημερίδα από ένα άγνωστο ή μηχανεύεται ένα κόλπο για να μαζέψει λαχανικά, αναψυκτικά, παπούτσια (που τα μυρίζει! κιόλας) και άλλα αντικείμενα που πετάνε στον κανακάρη της εξασφαλίζοντας έτσι τον επιούσιο τζάμπα.

Το κωλομάγαζο που διαφημίζεται, ανήκει σε γερμανική αλυσίδα. 

Προφανώς οι Γερμανοί τέτοια εικόνα έχουν για τους Έλληνες (υποψηφίους πελάτες τους): ότι είναι ζήτουλες, τζαμπατζήδες, κλεφτρόνια, ατσιγγάνοι και ξεφτιλισμένοι.


Το θέμα είναι ότι όποιος πάει και ψωνίσει από αυτό το μαγαζί, είναι μεγάλος μαλάκας!!!!




Το άλλο ξέρασμα, θα το βρείτε πατώντας εδώ.



anatolikatisedem

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/12/blog-post_6617.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters