Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Κατεστάλη η εξέγερση μεταναστών στην Ορεστιάδα

 
Με την επέμβαση ισχυρής αστυνομικής δύναμης κατεστάλη η εξέγερση των λαθρομεταναστών που ξεκίνησε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Κέντρο Κράτησης της Ορεστιάδας και οι αλλοδαποί κρατούμενοι έχουν επιστρέψει στους θαλάμους τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια ομάδα κρατούμενων οργάνωσε διαμαρτυρία για την παράταση του χρόνου κράτησής τους στο Φυλάκιο Έβρου, η οποία πολύ γρήγορα εξελίχθηκε σε εξέγερση με τους λαθρομετανάστες να βάζουν φωτιές στα στρώματα και να φωνάζουν συνθήματα. Οι αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν αμέσως τους απώθησαν ώστε να δοθεί η ευκαιρία στους άνδρες της Πυροσβεστικής να σβήσουν τις φωτιές.

Ακολούθησαν πολύωρες διαπραγματεύσεις με την ηγεσία της τοπικής Αστυνομικής Διεύθυνσης και, τελικά, οι μετανάστες πείστηκαν να σταματήσουν την εξέγερση. Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για να εξακριβωθεί ποιοι προκάλεσαν την κινητοποίηση. Παρόμοιο περιστατικό σε μεγαλύτερη έκταση είχε συμβεί προ ημερών στο Κέντρο Λαθρομεταναστών Κομοτηνής.
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=241477

 "Αντί να κατριέσαι το σκοταδι , άναψε ένα φως να φωτισθεις " φίλε αντιρατσιστή


Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΚΟΠΟ. ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ, ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΑ , ΠΟΛΙΤΙΚΑ (ΑΠΟ ΑΠΟΨΕΩΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΥΓΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ κλπ) ΚΑΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΑΣΕΩΝ, ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΝ, ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕ,  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ(ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ, ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΚΚΕΔΕΣ, ΔΗΜΑΡΑΙΟΙ , ΜΚΟ, ΜΜΕ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ) ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΖΗΜΙΑ  ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ, ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ, ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΥΣ;
ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΦΙΞΕΙ Η ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟ ΜΑΣ.
ΕΥΓΕ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ!!!
ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΦΑΙΔΡΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΑΣ.

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ 

http://amphiktyon.blogspot.gr/2012/12/blog-post_7717.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters