Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Oι Ιρανοί υπέκλεψαν ψηφιακά δεδομένα από το αμερικανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος,To Iράν θα ασκήσει αγωγές σε διεθνή δικαστήρια κατά των ΗΠΑ για το UAV


Οι Ιρανοί ειδικοί δήλωσαν ότι αντέγραψαν τα δεδομένα του μη επανδρωμένου ιπτάμενου μέσου ScanEagle, το οποίο εκτιμάται ότι ανήκει στις ΗΠΑ και βρίσκεται στα χέρια τους, μεταδίδει το ιρανικό τηλεοπτικό δίκτυο Press TV.



Ο εκπρόσωπος του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης (ΣΦΙΕ) προειδοποίησε ότι εάν υπάρξει αναγκαιότητα, θα δημοσιευθούν περισσότερες πληροφορίες για το μη επανδρωμένο αεροσκάφος και για άλλη μια φορά επιβεβαίωσε ότι το ScanEagle ανήκει στις ΗΠΑ. Η αναχαίτιση και κράτηση του μη επανδρωμένου ιπτάμενου μέσου Boeing ScanEagle ανακοινώθηκε από το ΣΦΙΕ στις 4 Δεκεμβρίου. Το Επιτελείο του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού διέψευσε ότι έχει απολέσει μη επανδρωμένο αεροσκάφος.



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


To Iράν θα ασκήσει αγωγές σε διεθνή δικαστήρια κατά των ΗΠΑ για το UAV



Το Ιράν θα καταθέσει μηνύσεις κατά των ΗΠΑ σε διεθνή δικαστικά όργανα για παραβίαση του εναέριου χώρου του, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας Αλί Ακμπάρ Σαλεχί αναφέρει το \Voice of Russia.



Ο υπουργός δήλωσε ότι ένδειξη ενοχής των ΗΠΑ στα διεθνή δικαστήρια θα αποτελέσει το αμερικανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος ScanEagle, το οποίο εισήλθε στον εναέριο χώρο του Ιράν πάνω από τον Περσικό Κόλπο. Νωρίτερα η διοίκηση του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης ανακοίνωσε ότι αναχαίτισε στον εναέριο χώρο του Ιράν το μη επανδρωμένο αεροπλάνο ScanEagle. Η Ουάσιγκτον με τη σειρά της διέψευσε αυτήν την πληροφορία.



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

http://amphiktyon.blogspot.gr/2012/12/to-i-uav.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters