Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΟ DRONE!ΞΑΝΑΜΕΤΡΗΣΤΕ ΤΑ!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ UAV ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ...!
Ειρωνεία από Ιράν προς ΗΠΑ για το UAV
Εκπρόσωπος των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν κάλεσε τις Ηνωμένες Πολιτείες "να ξαναμετρήσουν τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη τους", αφού η Ουάσινγκτον διέψευσε την απώλεια ενός από τα UAV του στόλου της, την απόκτηση του ελέγχου του οποίου ανακοίνωσε χθες (Τρίτη) η Τεχεράνη στον εναέριο χώρο της επάνω από τον Κόλπο.
"Συμβουλεύω τον Αμερικανό διοικητή να ξαναμετρήσει τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη του",δήλωσε με εμφανή διάθεση ειρωνίας ο Ραμεζάν Σαρίφ, σύμφωνα με ιρανικά μέσα ενημέρωσης.
Οι Φρουροί της Επανάστασης, είναι - εκτός των άλλων, όπως ο έλεγχος των βαλλιστικών όπλων - επιφορτισμένο και με την ασφάλεια των θαλασσίων συνόρων του Ιράν στον Κόλπο, ανακοίνωσε χθες ότι τις τελευταίες ημέρες έθεσε υπό έλεγχο και προσγείωσε ένα αμερικανικό μικρό μη επανδρωμένο αεροσκάφος παρακολούθησης ScanEagle.
Η ιρανική τηλεόραση μετέδωσε εικόνες ενός μικρού αεροσκάφους χωρίς διακριτικά, πλάτους τριών μέτρων.
Ωστόσο, το αμερικανικό Ναυτικό διέψευσε ότι έχει απωλέσει ένα από τα αεροσκάφη του, που χρησιμοποιούνται σε αποστολές παρακολούθησης κατά μήκος των ιρανικών ακτών, ενώ ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει τους ισχυρισμούς της Τεχεράνης.
Ο εκπρόσωπος των Φρουρών της Επανάστασης δηλώνει επίσης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Etemad ότι το αεροσκάφος συνέλεγε πληροφορίες για στρατιωτικές εγκαταστάσεις και για πετρελαϊκούς τερματικούς σταθμούς και ότι οι ιρανικές αρχές έχουν στην κατοχή τους τις πληροφορίες "που αναζητούσαν οι Αμερικανοί".
Δεδομένης της παρουσίασης του UAV, θεωρούμε ότι έχει όντως υπάρξει τέτοιο UAV και το συμβάν που περιγράφουν οι Ιρανοί, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι είναι αμερικανικό το UAV. Πιθανόν να είναι και από κάποιο άλλο κράτος του Κόλπου. Πάντως είναι το δεύτερο που "συλλαμβάνουν" οι Ιρανοί μετά την τεράστια επιτυχία αιχμαλωσίας του RQ-170 Sentinel.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:


http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2012/12/to-iran-eirwnefetai-tis-hpa-gia-to-drone-xanametrhste-ta-deite-t.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

You have to take this into mind when creating your travel
plans. Find out more to do with India's most favored
tourist hub and if you're seeking to splurge then take a look
at our prime rated luxury hotels in Goa who have private beaches.
Housekeeping is not expected to look for indications of
wear and tear, check amenities and fixtures by themselves.


my web blog - hotels amsterdam ny ()

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters