Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Αφιερωμένο στους ηλίθιους που προσπαθούσαν να μάς πείσουν ότι τα " Zubr " δεν είναι κατάλληλα (ΔΗΘΕΝ) για το Αιγαίο Πέλαγος...

Σχεδόν έτοιμο είναι το πρώτο αερόστρωμνο Zubr για την Κίνα από τα ουκρανικά ναυπηγεία Mope σύμφωνα με δηλώσεις Ουκρανών επισήμων. Η Κίνα έχει υπό παραγγελία 2+2 αερόστρωμνα Zubr εκ των οποίων τα δύο θα κατασκευαστούν στην Ουκρανία και τα υπόλοιπα δύο σε κινεζικά ναυπηγεία.
Η παραγγελία ύψους 315 εκατ. $ είχε παρουσιάσει καθυστέρηση ύστερα από ατύχημα που είχε συμβεί το Μάιο του 2011κατά τη φάση ναυπήγησης του πρώτου Zubr με αποτέλεσμα το θάνατο δύο εργατών και τον τραυματισμό άλλων δύο. Μάλιστα η Κίνα μετά το ατύχημα είχε απειλήσει πως θα ακυρώσει την παραγγελία και θα ζητούσε την καταβολή ρητρών εξαιτίας της καθυστερημένης παράδοσης των Zubr αλλά τελικά βρέθηκε συμβιβαστική μεταξύ των δύο πλευρών λύση.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Κίνα πίεσε την ουκρανική εταιρεία να παραδώσει όσο το δυνατόν ταχύτερα τα 2 Zubr ύστερα από την ένταση που σημειώθηκε στις σχέσεις της με την Ιαπωνία για τα διαφιλονικούμενα νησιά Diaoyu –όπως τα ονομάζει η Κίνα.


Μια χαρά κατάλληλα για την Κίτρινη Θάλασσα, την Ανατολική Σινική Θάλασσα και τη Θάλασσα τής Ιαπωνίας τα "Zubr". Mόνο για το Αιγαίο Πέλαγος δεν κάνουν... Α, ρε δόλια Πατρίδα με τι προδότες έχεις μπλέξει...

Αυτό γιατί το κινεζικό Ναυτικό θεωρεί τα συγκεκριμένα σκάφη απαραίτητα σε περίπτωση που οι Ιαπωνία επιχειρήσει την στείλει στρατεύματα στα νησιά ή απειλήσει να τα καταλάβει. Τα Zubr θα αποτελέσουν, σύμφωνα με κινέζους αξιωματούχους του υπουργείου Αμύνης σημαντικό εργαλείο για την ανάπτυξη δυνάμεων στα νησιά. Τα αερόστρωμνα μπορούν να μεταφέρουν σε διάφορους συνδυασμούς φορτίου μέχρι 3 άρματα μάχης, 10 ΤΟΜΑ ή ΤΟΜΠ και έως 500 στρατιώτες.




Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
http://esxatianasxesi.blogspot.gr/
 
http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2012/09/zubr_25.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters