Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Κύματα ELF> Χειραγώγηση της Συνείδησης και ΑντίΜετρα *(μέρος Β')

Οι πληροφορίες που ακολουθούν είναι από τον  Δρ Matthias Heiliger και το άρθρο του στο τεύχος 73/2012 του περιοδικού ZeitenSchrift..
απόδοση/μετάφραση Βίκυ Χρυσού
Κύματα ELF: Χειραγώγηση της Συνείδησης και ΑντίΜετρα

μέρος Β' 

*(το Α' μέρος εδώ)

Lemmings στον Πόλεμο του Ιράκ
Η ίδια τεχνολογία χρησιμοποιήθηκε από τους Αμερικανούς και στον πόλεμο του Ιράκ. Έτσι το περιοδικό Magazin 2000 αναφέρει το Δεκέμβρη του 1993: "Θυμάστε τις εικόνες από τον Πόλεμο του Κόλπου, όταν χιλιάδες ιρακινοί στρατιώτες έβγαιναν από τα χαρακώματα για να παραδωθούν και παραδίδονταν ακόμη και σε δημοσιογράφους (παρά τις λευκές σημαίες), που τους πέρναγαν για φαντάρους και έτσι έγιναν τροφή για τα κανόνια των Αμερικανών? Τώρα όλο και περισσότεροι ειδικοί πολέμου είναι πεπεισμένοι πως δεν έφταιγε η τάχα φτωχή διατροφή των ομάδων του Σαντάμ που προκάλεσαι αυτή την παράδωση την αλά lemmings παράδοση, αλλά Όπλα Ψυχοτρονικού Mind Control των ΗΠΑ. Μερικά από αυτά τα όπλα σούπερ υψιλής τεχνολογίας εκμεταλεύονται την επίδραση κυμάτων ραδιοσυχνοτήτων πάνω στον ανθρώπινο εγκέφαλο. Όπως περιγράφει η φετινή έκδοση του ειδικού περιοδικού Aviation Week and Space Technology, το Υπουργείο 'Αμυνας των ΗΠΑ εξοπλίζεται με πυραύλους και συσκευές που είναι σε θέση να παράγουν ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς (EMP) ώστε να κατατροπώνουν τον εχθρό δίχως τη χρήση ατομικών, βιολογικών ή χημικών στοιχείων. Αυτή η μορφή όπλων έχει σαν κύριο στόχο της να σβήνει τα ηλεκτρονικά συστήματα του εχθρού. Άλλα πάλι παράγουν υπερήχους, ELF, κύματα ήχου, που προκαλούν αναγούλα, εμετό και διαταράσσουν σε μεγάλο βαθμό την ικανότητα προσανατολισμού των ατόμων. Ατά τα όπλα έχουν μια ακτίνα επιρροής τουλάχιστον 2,500 χιλιομέτρων".

Οι δυνατότητες που έχουν σήμερα οι μστικές υπηρεσίες είναι κατά πολύ πιο εξελιγμένες. Βάσιμα μπορεί κανείς να πει πως όλα όσα μας δείχνουν σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας έχουν γίνει ήδη πραγματκότητα. Μόνο που δεν πρέπει να το γνωρίζουμε. Φαίνεται, λέει ο Δρ Χάιλιγκερ συνεχίζοντας το άρθρο του, πως η διάσπαση της κοινωνίας, την οποία πολύ φοβόμασταν, έχει προχωρήσει πολύ περισσότερο από όσο συνειδητοποιούμε και έχει χωρίσει τους ανθρώπος σε μια μάζα ανίδεων που μπορεί κανείς να τους χειραγωγγεί κατά το δοκούν, και μια μικρή ελίτ, η οποία κινεί διάφορους μοχλούς. / Θέλουμε όμως να αποκτήσουμε συνείδηση αυτής της πραγματικότητας?, αναρωτιέται ο Δρ Χάιλιγκερ.


Μια δαιμονική Άρπα


Σε συνάρτηση με τα παραπάνω -και μάλιστα σε πρώτη θέση- άμεση σχέση έχει και το αμερικάνικο πρόγραμμα HAARP,  το οποίο σίγουρα δεν ερενά απλά την ιονόσφαιρα. Με αυτό το παρανοηκό πρόγραμμα -πρόκειται για τεράστιες ενεργειακές εκπομπές- θερμαίνεται η ιονόσφαιρα και μεταρέπεται σε ηλετρομαγνητικό καθρέπτη, ώστε κατόπιν να επηρεάσουν με ηλεκτροαγνητικά κύματα ELF ολόκληρη τη γήινη επιφάνεια, όλα τα ζωντανά συστήματα και φυσικά την ανθρώπινη συνείδηση. Κατ΄αυτό τον τρόπο, όπως προειδοποιούν οι επικριτές, μπορεί κανείς να μεταδώσει με ηλεκτρομαγνητικό τρόπο μοτίβα ασθένειας, να χειραγωγήσει τον καιρό, να προκαλέσει σεισμούς, ακόμη και να μεταθέσει το γήινο μαγνητικό πόλο. *(!)
Και η κατασκευή αυτή (HAARP) του αμερικανικού στρατού δεν είναι η μόνη στον κόσμο! Άλλες τέτοιες κατασκευές βρίσκονται μεταξύ άλλων στο: 
  •  Arecibo (λιμάνι στη βόρεια ακτή του Ποέρτο Ρίκο)
  •  Pine Gap (κοντά στο Alice Springs) 
  •  North West Cape της Αυστραλίας
  •  Duschanbe (πρωτεύουσα της πρώην σοβιετικής ομοσπονδίας του Τατζικιατάν
  •  Τρόμσο (η μεγαλύτερη πόλη της βόρειας Νορβηγίας)
  • Monchegorsk (ρωσική πόλη στη βόρεια πολική θάλασσα κοντά στο Murmansk) και στο
  • Sura (ρωσσική ρευνητική βάση, περίπου 100 χλμ. ανατολικά του Nischni Nowogorod)
Φυσικά όπως αναφέρει ο ίδιος ο γράφων υπάρχουν και πολλές άλλες βάσεις τέτοιου είδους, όπως το σύατημα LOIS ατη νότια Σουηδία, ή τη βάση της Κύπρου να συμπληρώσω εγώ... και φυσικά υπάρχουν και πολύ περισσότερες μυστικές εγκαταστάσεις...
Το περιοδικό raum&zeit δημοσίευσε αποδείξεις για το γεγονός πως υπάρχει ανάλογη μικρή βάση HAARP και στο Βερολίνο κάτω από το αεροδρόμιο Tempelhof. (Ανάλογο δημοσίευμα και έρευνα διενήργησαν και οι Grazyna Fosar-Franz Bludorf νωρίτερα, ενώ μέρος των ερευνών τους περιλαμβάνονται και στο δημοσίευμα μας εδώ: Η Εποχή των συχνοτήτων 3 - TEDDYBEAR signal και TAOS HUM...  http://vickytoxotis.blogspot.com/2008/06/blog-post_21.html#ixzz2BD7pfjoX)

Σύμφωνα με το εν λόγω δημασίευμα καταγράφηκαν στην περιοχή του αεροδρομίου ηλεκτομαγνητικά κύματα ELF που δεν θα έπρεπε λογικά να υπάρχουν. Μία ανάλυση φασματική έδειξε πως πρόκειται για μορφοπποιημένα σήματα ELF, τα οποία είναι φορείς συγκεκρημένων πληροφοριών, που ωστόσο δεν είναι σαφές τι είδους πληροφορίες είναι. Όπως και να έχει ωστόσο γεγονός παραμένει πως οι πληροφορίες αυτές μέσω των κυμάτων ELF μπορούν και διεισδείουν εντός του ανθρώποινου εγκεφάλου. Ως πιθανά επακόλουθα αναφέρεται μία σειρά συμπτωμάτων γνωστή με το όνομα σύνδρομο CFIDS, που αφορά χρόνια κόπωση, ατονίας και αδυναμία του ανοσοποιητικού συστήματος . *(Δείτε αναλυτικότερα σχετικά εδώ cFIDS)
  • Ποια είναι τα αντίμετρα? Μη χάσετε την επόμενη συνέχεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters