Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Άθλιες απαιτήσεις της Siemens που παραμένει ατιμώρητη! Ζήτησε «ρήτρα δραχμής» για έργο στην Ελλάδα!


Έκθετοι ο κύριοι του ΑΔΜΗΕ που απέκλεισαν ελληνική εταιρία από το διαγωνισμό για να προχωρήσει η μοναδική κοινοπραξία της Siemens, για τη διασύνδεση των Κυκλάδων με την Ηπειρωτική Ελλάδα.Σύμφωνα με την Καθημερινή, η Γερμανική εταιρία ζήτησε σειρά εγγυήσεων για να διασφαλίσει ότι θα πάρει τα χρήματά της, αφού απαίτησαν «ρήτρα δραχμής» και «ρήτρα κορώνας».

Εκτός αυτού το τίμημα που ζητούσε η Siemens ήταν 550 εκατ. ευρώ έναντι 400 εκατ. που προέβλεπε η προκήρυξη! Για μια ακόμα φορά δηλαδή, η εταιρία που παραμένει ατιμώρητη, ήθελε να «ξηλώσει» τις τσέπες των Ελλήνων πολιτών.

Ποιος έδωσε το πράσινο φως στον ΑΔΜΗΕ για να προχωρήσει η κοινοπραξία της Siemens, την ώρα που υπήρχαν καταγγελίες από την πρώτη στιγμή ότι η πρόταση είχε ελλείψεις;

Θα απολογηθεί κάποιος από την αρχή για την “άτυχη” εξέλιξη;

Τι εντολές δόθηκαν για τον διαγωνισμό του έργου, μιας και το θέμα προχώρησε λίγες ώρες μετά την έλευση της Μέρκελ στην Αθήνα;

Πηγή

Πηγή: http://logioshermes.blogspot.com/2012/11/siemens_22.html#ixzz2CuWxkr5d
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters