Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

H Ρωσία αντιδρά στην ανάπτυξη των Patriot ...Γιατί χάνει και το ΄΄Συμβόλαιο των S-300 ΄΄

AFP PhotoΚάθετα αντίθετη η Ρωσία στην ανάπτυξη των Α/Α συστοιχιών Patriot στην Τουρκία!
 Η Ρωσία αντιτίθεται όχι γιατί τα Patriot θα είναι κίνδυνος για τα Συριακά μαχητικά αεροσκάφη Ρώσικης κατασκευής  αλλά και για την αντάπτυξη των ΝΑΤΟΪΚΏΝ Δυνάμεων
  Οι Γερμανοί και οι Ολλανδοί μαζί με τους Patriot θα στείλουν και τους χειριστές αλλά και προσωπικό τεχνικής υποστήριξης, αλλά και τμήματα εφοδιασμού και σίγουρα ομάδα Αεροπορικής Υποστήριξης στην Αεροπορική βάση της Τουρκίας ένα σύνολο πάνω απο (300 στελέχη ).
Εκτός των άλλων όταν μιλάμε για μάχες, μιλάμε και  για Μπίζνες και οι Γερμανοί ευχαρίστως θα πουλούσαν τα PATRIΟT στους Τούρκους μαζί με την τεχνογνωσία που θα αποκτήσουν οι Τούρκοι απο την ανάπτυξη των Patriot... και τις επιχειρήσεις ! Εξάλλου μια ανάπτυξη των Patriot βγάζει εκτός παιχνιδιού και εκτός συμβολαίου τους Ρώσους απο την προοπτική να πουλήσουν τα S-300 ή ta S-400 μαζί με τους πυραύλους στην Τουρκία και στην σημερινή συγκυρία ενα τέτοιο μεγάλο συμβόλαιο θα είναι οτι πρέπει για την Ρωσική Πολεμική Βιομηχανία σύν τα μπόνους απο μια σχετική ''απόβαση ' ' στις τεράστιες παραγγελίες και τον σχεδιασμό των επομένων παραγγελιών των  Τούρκικων Δυνάμεων ! Οπότε το ΒΕΤΟ φαίνεται κάτι παραπάνω απο σίγουρο !
Η Ρωσία δήλωσε σήμερα ότι αντιτίθεται στην πιθανή ανάπτυξη από το ΝΑΤΟ των πυραύλων Patriot κοντά στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία.
"Αυτό δεν θα ... ενισχύσει τη σταθερότητα στην περιοχή", ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών Αλέξανδρος Lukashevich είπε αίτημα της Τουρκίας για την ανάπτυξη στη Δυτική στρατιωτική συμμαχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters