Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

FOOD, INK. ''Τρόφιμα Α.Ε.'' (Ντοκιμαντέρ - Ελληνικοί υπότιτλοι)

Στο FOOD Inc, ο σκηνοθέτης Robert Kenner σηκώνει το πέπλο για τη βιομηχανία τροφίμων της Αμερικής, εκθέτοντας την τεράστια εκβιομηχάνιση που έχει κρυφτεί από τον Αμερικανό καταναλωτή και δεν συμβαδίζει με τους ρυθμιστικούς οργανισμούς USDA και FDA.

Ο εφοδιασμός των τροφίμων του έθνους τώρα ελέγχεται από μια χούφτα εταιριών που θέτουν συχνά κέρδος πάνω από την υγεία των καταναλωτών, την ποιότητα ζωής του γεωργού, την ασφάλεια των εργαζομένων και του περιβάλλοντός μας. Έχουμε κοτόπουλα με μεγαλύτερο στήθος, την τέλεια χοιρινή μπριζόλα, ζιζανιοκτονοανθεκτικούς σπόρους σόγιας, ακόμη και ντομάτες που δεν σαπίζουν γρήγορα, αλλά από την άλλη έχουμε και νέα στελέχη της Ε. Coli, τα επιβλαβή βακτήρια που προκαλούν ασθένειες σε περίπου 73.000 Αμερικανούς κάθε χρόνο .

Έχουμε την πιο διαδεδομένη παχυσαρκία, ιδιαίτερα για τα παιδιά, και ένα επίπεδο επιδημίας του διαβήτη στους ενήλικες.


Τρόφιμα Α.Ε. από tvxorissinora


Περιέχει συνεντεύξεις με τους εν λόγω εμπειρογνώμονες, όπως ο Eric Schlosser (Fast Food Nation), Michael Pollan (The Omnivore’s Dilemma, In Defense of Food: An Eater’s Manifesto) μαζί με προοδευτικής σκέψης κοινωνικούς επιχειρηματίες, όπως ο Gary Stonyfield της Hirshberg και Joel Polyface Farms Salatin, Το FOOD, Inc . αποκαλύπτει συγκλονιστικές αλήθειες, σχετικά με το τι τρώμε, πώς έχει παραχθεί, που έχουμε γίνει ως έθνος και πού πηγαίνουμε από εδώ.
Διάρκεια: 93′


Πηγή: FOOD, INK. ''Τρόφιμα Α.Ε.'' (Ντοκιμαντέρ - Ελληνικοί υπότιτλοι) - RAMNOUSIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters