Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Χάος στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας με φορτηγά…

Εάν δεν κρύβεται τίποτε άλλο πίσω από την είδηση που μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, πολύ απλά, εκτίθεται και δυσφημείται η χώρα μας χωρίς λόγο και αιτία, ειδικά σε μία περίοδο όπου ακόμα και η μικρότερη θετική είδηση έχει σημασία.
Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της «Χουριέτ» που εντοπίσαμε πριν από λίγο, συνθήκες χάους επικρατούν στα ελληνοτουρκικά σύνορα όπου έχουν μαζευτεί δεκάδες φορτηγά (80 αναφέρει η εφημερίδα) για να περάσουν στην Ελλάδα μεταφέροντας εμπορεύματα. Αιτία της καθυστέρησης είναι η απεργία των τελωνειακών στην ελληνική πλευρά των συνόρων…

Αυτή η φωτογραφία συνοδεύει το δημοσίευμα της τουρκικής εδημερίδας ΜΙΛΙΕΤ
Ταυτόχρονα όμως όσα αναφέρονται δεν είναι ιδιαιτέρως κολακευτικά. Ενώ κάθε τρία λεπτά μπορεί να περνάει ένα φορτηγό από την πλευρά της Τουρκίας προς την Ελλάδα, ο αντίστοιχος χρόνος που απαιτείται στη χώρα μας επιτρέπει τη διέλευση τριών φορτηγών ανά ώρα. Η κατάσταση φέρεται να είναι απελπιστική τα Σαββατοκύριακα, με τους ρυθμούς να επιβραδύνονται δραματικά…
Βέβαια, στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι η διακίνηση λαθρομεταναστών και οι ανάγκες τήρησης όλων των ελέγχων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, ενδεχομένως να ευθύνονται γι’ αυτές τις καθυστερήσεις. Ευελπιστούμε ότι θα υπάρξει κάποια επίσημη τοποθέτηση από ελληνικής πλευράς, καθώς δεν είναι ωραίο δυσφημιστικά δημοσιεύματα να μένουν αναπάντητα… εφόσον βέβαια υπάρχει απάντηση.
Ένα τελευταίο ενδιαφέρον θέμα που εγείρεται στο ρεπορτάζ, είναι το δικαίωμα τα ελληνικά φορτηγά να εισέρχονται σε τουρκικό έδαφος μεταφέροντας 550 λίτρα ντίζελ, ενώ το αντίστοιχο που επιτρέπει η Ελλάδα είναι 200 λίτρα, ενώ οι «παραβάτες» καλούνται να καταβάλουν τσουχτερά πρόστιμα, για τα οποία η τουρκική πλευρά διαμαρτύρεται.
Το θέμα δεν το γνωρίζουμε, δεν το έχουμε ψάξει. Απλώς καταγράφουμε το δημοσίευμα στην τουρκική εφημερίδα, ευελπιστώντας να δοθούν πειστικές απαντήσεις από τους αρμοδίους.

defence-point
 
http://greeknation.blogspot.gr/2012/10/blog-post_2450.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters