Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Φιάσκο η επιχείρηση ''Ξένιος Ζευς''- 30.000 μετανάστες προσήχθησαν χωρίς λόγο




Μεγάλο φιάσκο αποδεικνύεται η επιχείρηση "Ξένιος Ζευς" σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ίδια η ΕΛ.ΑΣ.Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων "σκούπα" στην Αττική έγιναν πάνω από 33.000 προσαγωγές εκ των οποίων οι 3.000 μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Δηλαδή 30.000 σχεδόν μετανάστες προσήχθησαν μόνο εξαιτίας των φυσικών τους χαρακτηριστικών και όχι κάποιας" παράνομης" διοικητικής ή ποινικής  πράξης  που διέπραξαν.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αποτίμηση της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς» από την ημέρα εφαρμογής της
(αποτελέσματα διμήνου 04.08.2012 έως 06.10.2012)
Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο μηνών από την ημέρα εφαρμογής της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς», ανακοινώνονται τα αποτελέσματα που έχουν σημειωθεί στο ευρύτερο κέντρο της Αθήνας, αλλά και την περιοχή του Έβρου.
Ειδικότερα στην Αττική, μέχρι στιγμής, από τους αστυνομικούς ελέγχους:
  • Προσήχθησαν 33.691 αλλοδαποί.
  • Συνελήφθησαν 2.984 αλλοδαποί, γιατί δεν πληρούσαν τις νόμιμες προϋποθέσεις παραμονής στη χώρα.
  • Συνελήφθησαν 15 άτομα (αλλοδαποί και ημεδαποί) για παράνομη οπλοκατοχή, κατοχή ναρκωτικών ουσιών, παροχή καταλύματος σε μεγάλο αριθμό ατόμων και διευκόλυνση της παραμονής τους, παρακώλυση κυκλοφορίας οχημάτων σε φωτεινούς σηματοδότες, καθώς και για πολεοδομικές παραβάσεις.
  • Διενεργήθηκαν 273 έρευνες σε σπίτια παρουσία εισαγγελικών λειτουργών.
Από την Οικονομική Αστυνομία:
  • Ελέγχθηκαν 136 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά και παροχής υπηρεσιών.
  • Βεβαιώθηκαν 69 φορολογικές παραβάσεις.
  • Συνελήφθησαν 5 αλλοδαποί και ένας (1) ημεδαπός.
  • Κατασχέθηκαν 6 ταμειακές μηχανές.
  • Εντοπίστηκαν 4 αποθήκες με πάνω 3 εκατομμύρια προϊόντα και είδη παρεμπορίου και
  • Εντοπίστηκαν 2 παράνομα «μίνι καζίνο», ενώ συνελήφθησαν 8 άτομα (υπεύθυνοι και παίκτες) και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, συνολικά 25 ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα «Φρουτάκια», 1 τηλεόραση και 1 κάμερα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, 1 ηλεκτρονική «Ρουλέτα», 3 Η/Υ, 1 τραπέζι για διενέργεια απαγορευμένων παιγνίων και 1.390 ευρώ.
Επιπλέον:
  • Ελέγχθηκαν 51 οίκοι ανοχής, δύο (2) ξενοδοχεία και συνελήφθησαν 108 άτομα (αλλοδαποί και ημεδαποί) για παραβάσεις περί ηθών. Κινήθηκε η διαδικασία διοικητικής απέλασης για 56 από τα άτομα αυτά (αλλοδαπές).
  • Προσήχθησαν από υπαίθριους χώρους 919 εκδιδόμενες γυναίκες (αλλοδαπές και ημεδαπές) σε βάρος των οποίων υποβλήθηκαν ισάριθμες μηνύσεις. Από αυτές 10 βρέθηκαν θετικές στο ιό HIV.
Στην περιοχή του Έβρου έχει μειωθεί κατακόρυφα σε ποσοστό 91 % περίπου, η εισροή των παρανόμων μεταναστών, καθώς το ίδιο χρονικό διάστημα έχουν συλληφθεί 1.338 αλλοδαποί, έναντι 14.724 το αντίστοιχο διάστημα του 2011.
grafida.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters