Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Willkommen Frau Merkel! - Γράφει ο σκιτσογράφος Βαγγέλης Παυλίδης

“Η αγάπη κι ο βήχας δεν κρύβονται”
                                   Παροιμία
“Φρούριο η Αθήνα για την υποδοχή της Μέρκελ”
                                  Ο Τύπος


 Η κυρία Μέρκελ μας αγαπάει, έστω κι αν η αγάπη της εκδηλώθηκε πολύ ξαφνικά κι απότομα.  Η αγάπη της αυτή δεν κρύβεται, αλλοιώς γιατί να μας επισκεφτεί.  Αλήθεια, γιατί μας αγάπησε έτσι ξαφνικά η κυρία Καγκελάριος;  Τι άλλαξε απο τότε που τεμπέληδες μας ανέβαζε,  ανεπρόκοπους μας κατέβαζε κουνόντας δασκαλίστικα το δάχτυλο;
Οι κακές γλώσσες λένε πως ίσως κατάλαβε πόσο αδιέξοδη είναι η πολιτική που επέβαλε στην Ελλάδα.  Κι όχι πως μας έχει καμιά ιδιαίτερη συμπάθεια, μα η πολιτική αυτή έχει απρόβλεπτες συνέπειες και πολύ πιο έξω απο τα σύνορα της μικρής Ελλαδίτσας: λαοί ξεσηκώνονται, η ακροδεξιά αυξάνεται (κάτι θα ξέρει αυτή απο Ναζί, ε), το Ευρώ κινδυνεύει, οι εξαγωγές της ίδιας της Γερμανίας πέφτουν καθώς η αγοραστική δύναμη των Ευρωπαίων μειώνεται.  Κι ύστερα είναι και οι μπίζνες.  Λένε οι κακές γλώσσες πως η κυρία Μέρκελ έρχεται για δουλειές.  Η Καγκελαρία ενδιαφέρεται για να επενδύσει σε μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο για την αξιοποίηση του Ελληνικού, ενώ δείχνει την προτίμησή της για την ΕΛΒΟ, την ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ.ά.  Τολμάει κανείς να της πει όχι;  Η αποικιοκρατία σήμερα δεν χρειάζεται όπλα και στρατούς, γίνεται πολύ πιο απλά με το χρήμα.
Αυτά όμως είναι κουτσομπολιά.  Εγώ πιστεύω πως η κυρία Αγγέλα μας αγαπά γιατί εμείς οι Έλληνες είμαστε ωραίοι, με μαύρα μάτια και μαλλιά.  Όλα τ’ αλλα είναι κακοήθειες.
Όσο για μας… η αγάπη η δική μας για την Καγκελάριο φαίνεται ξεκάθαρα.  Η Αθήνα, λέει, έχει μετατραπεί σε φρούριο: χιλιάδες ΜΑΤ, Αστυνομία, βατραχάνθρωποι, ελικόπτερα, Λιμενικό και ταχύπλοα σκάφη, αποκλεισμός οδών και λεωφόρων.  Για να μην την πλησιάσουμε γιατί, όπως λένε, η πολλή αγάπη μπορεί και να πληγώσει.



WILLKOMMEN FRAU MERKEL!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters