Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2012

Οι Κεραυνοί Στρατιωτικό Όπλο !Οι “περιθωριακοί” στρατιωτικοί παίζουν με τον έλεγχο του καιρού και την Γεωμηχανική για χρόνια. Πρόσφατα οι ιδέες τους να προσθέσουν σίδηρο στους ωκεανούς, η να καλύψουν την Αρκτική με σκόνη έχουν κάνει τον γύρο στους κύκλους των επιστημόνων που “πιστεύουν” στην υπερθέρμανση του πλανήτη. Αλλά το Πεντάγωνο έχει ένα μακρύ ιστορικό να χαλάει τον καιρό του εχθρού και να βελτιώνει τις επιχειρησιακές του ικανότητες.


Τώρα, η DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) βρήκε ένα νέο στόχο, να χακεριάζει τις γεω-επιστήμες, και εάν μπορέσουν να το κάνουν να λειτουργήσει, θα μπορούσαμε να δούμε τα σύγχρονα πυροβόλα όπλα να θυμίζουν τα όπλα της μυθολογικής ποικιλίας. Αυτός ο στρατιωτικός οργανισμός ερευνών εξετάζει προτάσεις πως να εκτοξεύει ανθρώπινα κατασκευασμένους κεραυνούς, και να προλαμβάνει η να ανακατευθύνει φυσικούς κεραυνούς και να επιφέρει την ανάλογη καταστροφή.

Προετοιμαστείτε για θυελλώδη ουρανό εσείς στις ΗΠΑ, διότι η DARPA θέλει τις τεχνικές θυελλών – κεραυνών να ελεγχθούν σε εθνικό επίπεδο.

[1η φωτογραφία: Lawrence Livermore Εθνική] Lab 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/08/blog-post_9607.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters