Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Οι υπεύθυνοι κάντε τα απαραίτητα τώρα, θα αναλάβει ο λαός και δεν θα σας αρέσει!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ 15ΧΡΟΝΗΣ

Στον εισαγγελέα ο 21χρονος ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ δράστης της Πάρου

Στον εισαγγελέα Σύρου οδηγείται σήμερα ο 21χρονος από το Πακιστάν, ο οποίος ομολόγησε ότι κακοποίησε την 15χρονη στην Πάρο στις 23 Ιουλίου.

Στον εισαγγελέα ο 21χρονος δράστης της Πάρου

Πακιστανοι, αφγανοι- και ολοι οι παρανομοι που εχουν ελθει
παρανομα στην Ελλαδα οι τους διωχνουμε μια και έξω ή τους βαζουμε και δουλεβουν στοις ποιο βαριες και βρωμικες εργασιες με 5 ευρω την ημερα για να φύγουνε μόνοι τους, γιατί σε λιγω θα πάρουμε τις ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 15 ΧΡΟΝΟΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΚΟΥΓΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΛΕΦΩΝΟ 70 ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΕ , ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΩΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ????????????? ΨΕΦΤΕΣ,,,,

Όπως φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς, ο 21χρονος είδε την 15χρονη μαθήτρια να βρίσκεται στην παραλία, που, όπως είπε, είχε φορέσει τα ακουστικά από το κινητό της τηλέφωνο και άκουγε μουσική.

«Την είδα να κάθεται στα βράχια και να ακούει μουσική. Πήγα κοντά της και προσπάθησα να της πάρω κινητό. Αντιστάθηκε όμως και εκνευρίστηκα. Άρχισα να της χτυπώ το κεφάλι στα βράχια για να την κάνω να σταματήσει. Κάποια στιγμή σταμάτησε να κουνιέται. Της πήρα από τα χέρια το κινητό και μετά της έβγαλα τα ρούχα…», φέρεται να είπε ο νεαρός.

Της άρπαξε το κινητό, που πέταξε σε κοντινό σημείο, το οποίο υπέδειξε στους αστυνομικούς και εξαφανίστηκε.

Ο νεαρός εργαζόταν ως κηπουρός σε ξενοδοχείο της Πάρου, κοντά στο σημείο που τραυματίστηκε και κακοποιήθηκε η 15χρονη.

Οι αξιωματικοί είχαν εστιάσει την προσοχή τους σε εκείνον, καθώς σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο εργοδότης του, έξι ημέρες μετά το περιστατικό με την 15χρονη μαθήτρια του ζήτησε να τον πληρώσει για να φύγει από το νησί και στην συνέχεια εξαφανίστηκε.

Ο νεαρός, ο οποίος προσήχθη χθες το πρωί στην Ασφάλεια Αττικής ως βασικός ύποπτος, ταυτο-ποιήθηκε ως ο δράστης της επίθεσης, καθώς τα δείγματα του γενετικού υλικού του ήταν ίδια με αυτά που είχαν βρεθεί στο σώμα και στα ρούχα της 15χρονης μαθήτριας.

Οι αστυνομικοί αυτές τις μέρες είχαν προχωρήσει σε προσαγωγές αλλοδαπών στο νησί και με πληροφορίες που συνέλεξαν, μπόρεσαν να εντοπίσουν τον αριθμό του κινητού του. Μετά από παρακολούθηση του τηλεφώνου, τον εντόπισαν τελικά σε σπίτι στον Πειραιά.

Μαζί με τους αλλοδαπούς λαθρομετανάστες να ξέρουν ότι θα τιμωρηθούν και οι συνένοχοί τους,

Σύριζα, ΚΚΕ, Οικολόγοι, αυτοί που τους δίνουν δουλειά και λοιποί φιλάνθρωποι!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Κάτι ρωτά παρακάτω ο φίλος μας;;;

Μεγάλες στεναχώριες για τους θολοκουλτουριάρηδες τώρα που συνελήφθη ο πακιστανός της Πάρου…

Το θέμα όμως δεν είναι μόνο ο Πακιστανός…

Ο Έλληνας ή οτιδήποτε άλλο είναι που νοίκιασε το σπίτι στην Νέα Χαλκηδόνα στο Πακιστανό και στους δύο φίλους του που δεν είχαν χαρτιά θα διωχθεί; Γιατί σίγουρα -αφού δεν είχαν χαρτιά- μιλάμε για παράνομη ενοικίαση, φοροδιαφυγή…και όχι μόνο…

Ο Έλληνας ή οτιδήποτε άλλο ξενοδόχος ο οποίος είχε στο ξενοδοχείο του ως κηπουρό τον Πακιστανό (ανάθεμα και αν υπάρχει κήπος στο Πακιστάν) παράνομα…θα διωχθεί;

Θα τιμωρηθούν η θα την γλυτώσουν;;;;;;

greekalert

 

http://www.arxaiaithomi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters