Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2012

Κύκλωμα μεταφοράς κρατουμένων…

Νέα στοιχεία για τη "μυστηριώδη" μεταγωγή 35χρονου κρατουμένου από τις φυλακές Αλικαρνασσού στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού και την πιθανή σχέση του με τη...
χορηγία της περιβόητης πλέον πισίνας στον πε΄ριβολο του σωφρονιστικού συστήματος. Οπως αποκαλύπτεται, αρκετό καιρό πριν από τη δημοσιοποίηση του θέματος, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας είχε διατάξει έρευνα προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 35χρονος, προσωρινά κρατούμενος για υποθέσεις τοκογλυφίας, μεταφέρθηκε από τις φυλακές Αλικαρνασσού στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού, όπου οι συνθήκες κράτησης φέρονται να είναι καλύτερες... Σύμφωνα με πληροφορίες που διαψεύδονται από το προσωπικό του ψυχιατρείου, μέρος από τα χρήματα που δαπανήθηκαν για τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου δόθηκαν από τον 35χρονο, ο οποίος θέλησε να... ανταποδώσει για τη μεταφορά του από την Αλικαρνασσό στην Αθήνα. Τη σχετική πληροφορία διαψεύδουν και άτομα από το περιβάλλον του κρατούμενου. Ωστόσο, στέλεχος του υπουργείου Δικαιοσύνης επιβεβαιώνει, σύμφωνα με την Καθημερινή, ότι "αρχές Ιανουαρίου περιήλθε σε γνώση μας καταγγελία για τη δράση κυκλώματος που, χρησιμοποιώντας ιατρικές γνωματεύσεις, αποφασίζει για τη μετακίνηση κρατουμένων από τη μια φυλακή στην άλλη. Η καταγγελία αφορούσε συγκεκριμένα την περίπτωση του 35χρονου".
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/08/blog-post_6690.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters