Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

“Δεν είναι ο καπιταλισμός και ηλίθιος είσαι και φαίνεσαι”


Θαλαμοφύλακας : Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ Ν. ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ “ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΗΛΙΘΙΕ”



Το πρόβλημα είναι πολιτικό.

Δεν έχουμε κανένα οικονομικό πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι 100% πολιτικό. Το πολιτικό μας σύστημα είναι ολιγαρχικό και την εξουσία έχουν καταλάβει υπάνθρωποι που μαζι με την οικονομική ελίτ τρώνε και πινουνε εις βάρος των κορόϊδων. Μόλις καταλάβουμε την πολιτική εξουσία, όλα τα υπόλοιπα προβλήματα μας θα λυθούν.

Τα σημερινά μας προβλήματα είναι συμπτώματα της πολιτικής μας αρρώστιας. Η οικονομική κρίση, τα μνημόνια, η ανεργία, οι άστεγοι, τα χαράτσια, η λαθρομετανάστευση, η αποδόμηση της Ελληνικής παιδείας, η έλλειψη φαρμάκων στα νοσοκομεία, οι μειώσεις μισθών και συντάξεων, είναι όλα ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ.

Ο Αριστοτέλης πριν δυόμισι χιλιάδες χρόνια, είχε πει ότι η ολιγαρχία σαν πολιτικό σύστημα εξυπηρετεί τα συμφέροντα των πλουσίων. Αυτό συμβαίνει και σήμερα. Αλλά όλοι μας σήμερα έχουμε πάψει να είμαστε πολίτες και έχουμε γίνει λογιστές. Εσύ βέβαια, σαν γνήσιος κομμουνιστής, έγραψες ολόκληρο βιβλίο που το μόνο που κάνει είναι να αποπροσανατολίζει και να αποσπά την προσοχή του κόσμου από το πραγματικό πρόβλημα που είναι το ολιγαρχικό πολιτικό σύστημα. Σαν δίκαιος λογιστής υπέρ του λαού, ζητάς να αναριχηθείς εσύ και οι φίλοι σου στην εξουσία για να μοιράσετε αλλιώς το σανό στα πρόβατα. Και εκεί τελειώνει και η αντίληψη σου. Η πώληση της Ελάδας και η αποδόμηση της παιδείας, δε φαίνεται να σε απασχολούν ιδιαίτερα.

Μας βρίζεις κι όλας ζώον που έγραψες 500 σελίδες μπούρδες και ανοησίες για να ξεράσεις πάνω μας την “αλήθεια’ που του έμαθε η ηλίθια ιδεολογία σου.


Σχόλιο ιστολογίου απο τον Πύρινο Λόγιο: Να "αγιάσει" το στόμα σου Γρηγόρη! Ολα έχουν ένα όριο πλέον! Είμαστε όλοι μας σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο μεταίχμιο και - δυστυχώς - δεν έχουμε πλέον τη πολυτέλεια να εξακολουθούμε να ανεχόμαστε τύπους όπως ο Μπογιόπουλος και οι...αριστεροδιεθνιστικές αντιλήψεις του. Εχουμε φρακάρει πλέον με τους υπονομευτές εκ των έσω, καλή η δημοκρατία, αλλά σήμερα ειδικά, οι...μπογιόπουλοι είναι επικίνδυνοι. Οταν κατορθώσουμε και επιβιώσουμε κι απο αυτή τη περιπέτεια, τότε θα ξανάχουμε την ευκαιρία να τους...ανεχτούμε ξανά.

http://logioshermes.blogspot.com/2012/07/blog-post_4598.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters