Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ!!! Προ των πυλών η κοινωνική έκρηξη στην Ελλάδα. Η κατάσταση χαρακτηρίζεται μεταπολεμική! Το 97% των Ελλήνων έχει δει τα εισοδήματά του να μειώνονται. Παρεμβάσεις σε ΕΕ-ΔΝΤ.


Click on the slide!

Κοινωνική έκρηξη προβλέπει το προσεχές διάστημα στη χώρα μας η Διεθνής Συνομοσπονδία Συνδικάτων, (ITUC) κλιμάκιο της οποίας επισκέφθηκε την Ελλάδα.
Μετά από επαφές με εργαζόμενους η Γ.Γ. της Συνομοσπονδία ς Σάραν Μπάροου διαπίστωσε την ολοσχερή κατεδάφιση του θεσμικού πλαισίου των εργασιακών σχέσεων στην Ελλάδα και ραγδαία οικονομική αποδυνάμωση εργαζομένων και συνταξιούχων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με την ITUC, που χαρακτηρίζει την κατάσταση στη χώρα μας μεταπολεμική, το 91% των εργαζομένων έχει υποστεί μείωση αποδοχών!!

Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι τραγική, όπως επισημαίνει η Συνομοσπονδία η οποία αποφάσισε να προχωρήσει αύριο σε παρέμβαση προς το ΔΝΤ και την ΕΕ θέτοντας μεταξύ άλλων δυο βασικά αιτήματα:

1. Να αναζητηθούν για την Ελλάδα εναλλακτικές οικονομικές πολιτικές που θα ενισχύουν την ανάπτυξη και κατ΄επέκταση την απασχόληση και την πραγματική οικονομία

2. Να ακούσει η Τρόικα τους κοινωνικούς εταίρους και να σεβαστεί την όποια συμφωνία τους για τους κατώτατους μισθούς και τις κοινωνικές παροχές των εργαζομένων, οι οποίες εκμηδενίστηκαν μετά την αδικαιολόγητη
κατάργηση των Οργανισμών Εργατικής Εστίας και Κατοικίας οι οποίοι χρηματοδοτούνταν αποκλειστικά από τις εισφορές εργαζομένων και εργοδοτών.
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2012/07/97.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters