Σάββατο 19 Μαΐου 2012

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

Ο Ελληνικος λαος κανει εκληση στις αντιμνημονιακες δυναμεις να ενωθουν περα απο τις μικροδιαφορες που τους χωριζουν για την σωτηρια της ΠΑΤΡΙΔΑΣ.Τερμα στα λογια καιρος να περασετε στα εργα.Σας καθιστουμε υπευθυνους για την σωτηρια μας να παρετε θέση για τις δραματικεε εξελιξεις στην χωρα μας.Μην προδωσετε και ....
εσεις τον λαο που στις 6 Μαιου εδειξε με την ψηφο του τι θελει.Με την ενωση σας θα δωσετε ενα τελος στις αυτοκτονιες,στους χιλιαδες αστεγους και στα παιδια που λιμοκτονουν.Η Πατριδα τωρα σας χρειαζεται και ο λαος την ειναι απελπισμενος.Μην αφησετε να μας φανε τα ορνεα που καραδωκουν και ακωνιζουν τα νυχια τους.Δωστε μας ξανα την ελπιδα για ενα καλυτερο αυριο.Αυτο ειναι στο δικο σας χερι και μπορει να πραγματοποιηθει.ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!Τωρα μεαυτες τις εκλογες να δωσουμε ενα τελος στους προδωτες και δοσιλογους.Βα τους εξαφανισουμε απο τον πολιτικο χαρτη πριν να ειναι αργα και οδηγηθουμε σε ακραιες καταστασεις.Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΕΚΛΗΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ...ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΧΕΡΙ.

T.G 
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2012/05/blog-post_6370.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters