Σάββατο 19 Μαΐου 2012

"Aν δεν είσαι κομματόσκυλο... Και αν δεν είσαι του καναπέ... Είσαι υποχρεωμένος να είσαι στο Σύνταγμα... Για τους νεκρούς αδελφούς μας".

Τουρκομογγόλοι φωτογραφίζονται γύρω από βασανισμένο Ελληνα του Πόντου
Γράφει ο Μαύρος Καβαλάρης
Σάββατο 19η Μαΐου, μια συνηθισμένη μέρα για τους νεοέλληνες. Μια μέρα για καφέ και ξεκούραση. 
 
Μια τέτοια μέρα θα ήθελε να είναι η Ρεπούση, ο Τρεμόπουλος, ο Τσίπρας και η παρέα του για να είναι σίγουροι ακόμα μια φορά ότι έχουν ευνουχίσει τον Ελληνικό λαό. Ότι τον έκαναν να ξεχάσει την ιστορία του και τις ρίζες του, να τον καταστήσουν μαζάνθρωπο, διεθνοποιημένο και εθνικά ταπεινωμένο. Γιατι γι’αυτό πληρώνονται…
Ας σύρουν τώρα λοιπόν να πουν στους αφεντάδες τους ‘’αποτύχαμε’’, ‘’ηττηθήκαμε’’. Οι Έλληνες δεν ξεχνούν γιατι ανάμεσά τους υπάρχουν κάποιοι που έχουν τάξει τη ζωή τους στο Έθνος, οι Ιεραπόστολοι της φυλής μας. Σήμερα στη Βουλή η Ρεπούση αποχώρησε όταν ζητήθηκε να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου από τα στίφη των βάρβαρων Τούρκων. Για την ίδια ήταν μια ‘’φιλική εκδρομή’’ των Ποντίων σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως των σφαγέων τους και κατόπιν του πατερούλη Στάλιν που συνέχισε την εθνοκάθαρση. Καιρός να μάθουν ιστορία…
Σπανιότατη καλλιτεχνική απεικόνιση του αρχαιοελληνικού Πυρρίχειου χορού
Τα παλικάρια του Πόντου κύριοι διεθνισταί ήταν πολεμιστές. Πολέμησαν για τα σπίτια τους σε έδαφος Ελληνικό και προσωρινά σκλαβωμένο. Οι Πόντιοι είναι το πιο ισχυρό Ελληνικό φύλο σύμφωνα με τον Συν/ρχη Καθενιώτη -όπως έγραφε στο στρατιωτικό εγχειρίδιο του 1917- καταγόμενο από τους Δωριείς και χορεύοντας τον Πυρρίχειο χορό (χορός που ανήκει στα αρχαιότερα μουσικογυμνικά αγωνίσματα των Παναθηναϊκών και πρώτη χόρεψε η Θεά Αθηνά η οποία είχε επίσης Δωρική καταγωγή -πήρε το όνομά του από τον Αχιλλέα προς τιμήν του Πάτροκλου και τον χόρεψαν πάνοπλοι οι Μυρμιδόνες την ημέρα της ταφής του) ρίχνονταν στη μάχη σαν Έλληνες.
Για όλους αυτούς αύριο οφείλουμε να σηκωθούμε από τους καναπέδες μας, να βγούμε από τα πολύχρωμα μαντριά μας και να είμαστε όλοι στο Σύνταγμα. Στις 18:30 το απόγευμα του Σαββάτου, μαζί με τους αδερφούς μας να τιμήσουμε τους νεκρούς μας και να φωνάξουμε πως "δεν ξεχνάμε". Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή και η Ελληνική Οργάνωση-Χ θα δώσουν το παρόν όπως πρέπει σε κάθε εθνικό και κοινωνικό αγώνα του λαού μας.
ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ 
πηγή 
 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/05/blog-post_9125.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters