Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Ο Πούτιν "persona non grata "για την κυβέρνηση Παπαδήμου- Trilateral Commission

Η "ελληνική" κυβέρνηση απάντησε αρνητικά στο αίτημα του ΡώσουΗ "ελληνική" κυβέρνηση απάντησε αρνητικά στο αίτημα του Ρώσου πρωθυπουργού να πραγματοποιήσει ανεπίσημη προσωπική επίσκεψη στο Άγιο Όρος την Μ. Εβδομάδα.
Εκπρόσωπος του Πούτιν:
 Αυτό ήταν το "κερασάκι στην τούρτα"



"...Κύριε πρωθυπουργέ  ως κράτος  δεν  είμαστε  έτοιμοι να σας δεχτούμε ,επειδή εκείνες τις ημέρες ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται σε  άδεια.."
Αυτή μαθαίνουμε  ότι ήταν η απάντηση  του  ΥΠΕΞ  στον Ρώσο πρωθυπουργό  Βλαντιμίρ Πούτιν και αν  είναι έτσι  τότε  μάλλον  η  Ελλάδα  βρήκε  την  αφορμή να κόψει  κάθε είδους  σχέση με  το  δυνητικά  "αντίπαλο δέος"  των ΗΠΑ και των  ευρωπαϊκών δορυφόρων της.
 Είναι μάλλον η πρώτη  φορά   που  το "ελληνικό" ΥΠΕΞ   αρνείται  σε ξένο πρωθυπουργό ένα τέτοιου είδους αίτημα.
Και όλα αυτά  την ίδια στιγμή  που  Παπανδρέου και Αβραμόπουλος   σουλατσάριζαν  στους λευκούς και μαύρους οίκους  του  πραιτωρίου της Νέας Τάξης Πραγμάτων,  καλώντας ο πρώτος  τον "μοναδικό αριστερό της Αμερικής" Κλίντον να έλθει στην  αποικία του  ( βλ. Ελλάδα)  διότι  έτσι  δήθεν θα "πεισθούν  οι αγορές ότι  γίναμε καλά παιδιά ", και ο δεύτερος να  λέει στον ομόλογό του Πανέτα 
 "...ότι το εθνικό αμυντικό σύστημα της χώρας, το οποίο, παρά την οικονομική κρίση, εξακολουθεί να είναι ένα από τα ισχυρότερα και πλέον αξιόπιστα στην ευρύτερη περιοχή, θα είναι πάντοτε στην υπηρεσία της ειρήνης, της συνεργασίας, της ασφάλειας και της σταθερότητας στην περιοχή μας...".
 Ποιάς ειρήνης και ασφάλειας;
Μιάς  "ειρήνης" και  "ασφάλειας"  που  φυσικά  εκπορεύεται  απο το ΝΑΤΟ  την Goldman Sachs την Group of 30 , την  λέσχη Bilderberg, τo Soros Foundation , το Stratfor και  τους Ευρωπαίους   "εταίρους" αυτής της  παγκόσμιας  συμμορίας  κακούργων.
Με απλά λόγια επιστρέψαμε   ξεκάθαρα  στην εποχή  του περίφημου Πιουριφόϊ  και   μάλιστα  για να δείξουμε στα  "αφεντικά"  ότι  είμαστε   "καλή ράτσα" σκυλιών , πρώτα...
γλύψαμε  το χέρι  τους , εκείνο δηλαδή   που  άρπαξε  το βιός μας  και μας έσπρωξε  στον Καιάδα  και ύστερα  δαγκώσαμε   το χέρι  του Ρώσου, που  για άλλη μιά φορά  θέλησε  (και αυτός για τους δικούς του λόγους)  να μας προσεγγίσει.
Σε ανταμοιβή  για την επίδειξη  δουλικότητας και υποταγής (που ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια  έχει ξεπεράσει  ακόμα και τα δικά τους  "αισθητικά" κριτήρια) η "καλή" και ψυχοπονιάρα  Αμερική , η χώρα του  "αριστερού" Κλίντον  του  σφαγέα δηλαδή  της Γιουγκοσλαβίας  και πολλών  άλλων λαών, η  δημοκρατία  των  ιδιωτικών εταιρειών και των τραπεζών, εκείνη η υπερδύναμη που στο ξεψύχισμά της  καταστρέφει την μία χώρα μετά την άλλη, αυτή λοιπόν  η "φίλη" και "εταίρος", έδωσε  στον  γενίτσαρο Αβραμόπουλο   σαν  "μπαξίσι" για τις ...υπηρεσίες του, μερικές   τεθωρακισμένες χανάκες,  απο αυτές που είχαν στην μάντρα  για  ανακύκλωση , ώστε γυρνώντας  στην Ελλάδα   να κορδώνεται  με το γνωστό ηλίθιο  αλαζονικό  ύφος  ότι   δήθεν άρχισε  ένα νέο σχέδιο Μάρσαλ.
Αβίαστα  λοιπόν  προκύπτει  ένα  καίριο για την επιβίωσή μας ερώτημα:
Τοσα χρόνια  που  εκπαιδευτήκαμε  να θεωρούμε  φίλους και προστάτες   όλους  τους απογόνους του Μέτερνιχ  και της Ιεράς Συμμαχίας, τι κερδίσαμε  ως έθνος;
Μήπως  την made in USA "κουβέρτα"  μιας κίβδηλης εθνικής ανεξαρτησίας ;
Και τώρα που μας τράβηξαν  απότομα  αυτή τη λεριασμένη  απο τα αίματα κουβέρτα , τώρα  που αναγκαστικά  ξυπνήσαμε  απο τον λήθαργο των  κοινοβουλευτικών  τους νανουρισμάτων, τι θα κάνουμε;
Θα βελάζουμε  σαν τα πρόβατα   προσδοκώντας να  αλλάξουν "διατροφικές συνηθειες"  οι λύκοι  που  μας  περικύκλωσαν;

Σε επόμενη ανάρτησή μας που θα είναι  αφιερωμένη  στην παραδοσιακή πλέον δουλικότητα  των ελληνικών κυβερνήσεων  και  "αξιωματούχων"   θα  δείτε   ντοκουμέντα  που  αποδεικνύον  πέραν πάσης  αμφισβήτησης  ότι   η "ιστορία" απλώς επαναλαμβάνεται.   
 
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2012/04/persona-non-grata-trilateral-comission.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters