Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012

Οι γονείς δεν πλήρωσαν, αλλά οι αυξήσεις …έγιναν!

Μπορεί μέσα σε διάστημα μικρότερο της μιας εβδομάδας από τη Βουλή των Ελλήνων να «πέρασαν» σχεδόν κρυφίως και πάντα κατά τη διάρκεια της νύχτας, περισσότερες από 90 «περίεργες» τροπολογίες, ωστόσο, από το υπουργείο Παιδείας δεν βρήκαν τον χρόνο να ψηφίσουν αυτή που θα προέβλεπε το πάγωμα των διδάκτρων στα ιδιωτικά σχολεία. Και έτσι, η διαδικασία αυτή πηγαίνει για την επόμενη χρονιά.

Στο σημείο αυτό, πάντως, αξίζει να αναφερθεί ότι ενώ για φέτος είχε αποφασιστεί πάγωμα τιμών, τελικώς, από τους ελέγχους που έγιναν προέκυψε ότι επτά ιδιωτικά σχολεία σε όλη την Ελλάδα προχώρησαν σε αυξήσεις. Εννοείται ότι επεβλήθησαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα, ωστόσο, είναι απορίας άξιον το εξής γεγονός: πώς από τη μια οι γονείς δεν πληρώνουν καλά – καλά τα προηγούμενα μειωμένα δίδακτρα και από την άλλη τα εν λόγω σχολεία προχωρούν σε νέες αυξήσεις.

Αυτή η στρέβλωση θα έπρεπε κανονικά να απασχολεί το αρμόδιο υπουργείο, αν και η χρονιά που έρχεται, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα είναι αυτή που θα ξεκαθαρίσει την εικόνα σχετικά με το αν και κατά πόσο υπάρχει ακόμα «λίπος» και στον συγκεκριμένο χώρο.


voria

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/04/blog-post_3942.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters