Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012

Οι γονείς δεν πλήρωσαν, αλλά οι αυξήσεις …έγιναν!

Μπορεί μέσα σε διάστημα μικρότερο της μιας εβδομάδας από τη Βουλή των Ελλήνων να «πέρασαν» σχεδόν κρυφίως και πάντα κατά τη διάρκεια της νύχτας, περισσότερες από 90 «περίεργες» τροπολογίες, ωστόσο, από το υπουργείο Παιδείας δεν βρήκαν τον χρόνο να ψηφίσουν αυτή που θα προέβλεπε το πάγωμα των διδάκτρων στα ιδιωτικά σχολεία. Και έτσι, η διαδικασία αυτή πηγαίνει για την επόμενη χρονιά.

Στο σημείο αυτό, πάντως, αξίζει να αναφερθεί ότι ενώ για φέτος είχε αποφασιστεί πάγωμα τιμών, τελικώς, από τους ελέγχους που έγιναν προέκυψε ότι επτά ιδιωτικά σχολεία σε όλη την Ελλάδα προχώρησαν σε αυξήσεις. Εννοείται ότι επεβλήθησαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα, ωστόσο, είναι απορίας άξιον το εξής γεγονός: πώς από τη μια οι γονείς δεν πληρώνουν καλά – καλά τα προηγούμενα μειωμένα δίδακτρα και από την άλλη τα εν λόγω σχολεία προχωρούν σε νέες αυξήσεις.

Αυτή η στρέβλωση θα έπρεπε κανονικά να απασχολεί το αρμόδιο υπουργείο, αν και η χρονιά που έρχεται, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα είναι αυτή που θα ξεκαθαρίσει την εικόνα σχετικά με το αν και κατά πόσο υπάρχει ακόμα «λίπος» και στον συγκεκριμένο χώρο.


voria

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/04/blog-post_3942.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters