Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Νέο μακελειό -25% στους μισθούς!

25% θα μειωθούν οι μισθοί έως το τέλος του έτους αποκαλύπτει με αποκλειστική του συνέντευξη ο Μιχάλης Χάλαρης, Γενικός Γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας...
.

Ο κ. Χάλαρης, παραθέτει στοιχεία σοκ, καθώς - όπως αναφέρει - μετά τις... 14 Φεβρουαρίου έχουν συναφθεί 87 επιχειρησιακές συμβάσεις, οι οποίες αφορούν 3.561 εργαζόμενους και η μέση μείωση μισθών είναι 21,14%, ενώ η υψηλότερη μείωση άγγιξε το 35%. Για πολύ περισσότερους εργαζόμενους, 21.486 στον αριθμό, υπήρξαν μειώσεις με ατομικές συμβάσεις εργασίας κατά μέσο όρο της τάξεως του 21,82%, ενώ έφτασαν και στο 28%. Το πρώτο δίμηνο του 2012, είχαμε 8.001 μετατροπές συμβάσεων από πλήρους απασχόλησης σε μερικής-εκ των οποίων ένα ποσοστό 51,30% αφορά 4ωρη απασχόληση.

Για δε τους νέους το πρώτο δίμηνο του 2012 σημειώνεται στις συμββάσεις πλήρους απασχόλησης μείωση της τάξης του -26% σε σχέση με το 2011. «Εάν η επώδυνη επιλογή των μειώσεων μισθών δεν συνδυαστεί άμεσα (χθες!) , με τις δημιουργικές μεταρρυθμίσεις τότε θα μιλάμε για τη λήξη του «παιχνιδιού» χωρίς να έχουμε πλέον τη δυνατότητα επανεκκίνησης νέας παρτίδας» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΠΕ.
πηγη
 
http://anti-ntp.blogspot.com/2012/04/25_138.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters