Τρίτη 10 Απριλίου 2012

O Παπαδήμος, στριμωγμένος άγρια, συνέναισε για εκλογές την 6η Μαίου!

Τέρμα τα ..."τζοκόντια" ψευτο-χαμόγελα και τα "ήξεις-αφίξεις"! Ο δοτός "πρωθυπουργός" της Goldman Sachs, της Μερκελ και του ΔΝΤ, στριμωγμένος άγρια στη γωνία ύστερα απο τη μεγάλη πίεση της "ημιθανούς" Νέας Δημοκρατίας και μπροστά στο φόβο μήπως το λαικό "ποτάμι" της οργής γίνει χείμαρρος και παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά του, συναίνεσε τελικά για εκλογές παρά τις πιέσεις που δέχεται έξωθεν για αναβολή το Σεπτέμβριο ή για του...χρόνου.
Ως επικρατέστερη ημερομηνία διεξαγωγής των εθνικών εκλογών όλα δείχνουν πως έχει οριστεί μετά από συνεννοήσεις του Παπαδήμου, με τους υπουργούς της κυβέρνησής του η 6η Μαΐου.

Η συγκεκριμένη ημερομηνία θεωρείται η πλέον ενδεδειγμένη μετά την ολοκλήρωση του PSI και την ψήφιση των τελευταίων νομοσχεδίων τη Μ. Τρίτη.

Έτσι η χώρα μπαίνει στην τελική ευθεία, έχοντας περίπου ένα μήνα προεκλογικής περιόδου. Τη Μ. Τρίτη εκτός από την ψήφιση των ν/σ θα προγραμματιστεί και το κλείσιμο της Βουλής.

Την επόμενη ημέρα, Μ. Τετάρτη 11 Απριλίου, ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος θα προεδρεύσει του υπουργικό συμβούλιο. Την ίδια μέρα θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να προκηρυχθούν και επίσημα οι εθνικές εκλογές.

Μετά την επίσκεψη του κ. Παπαδήμου στη Λευκωσία δείχνουν όλα έτοιμα η χώρα να μπει στην προεκλογική περίοδο και όλα τα κόμματα έχουν προετοιμαστεί γι' αυτό αλλά και προετοιμασμένοι δείχνουν να είναι από καιρό όσοι διεκδικήσουν την ψήφο των Ελλήνων πολιτών.

Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις το πολιτικό σύστημα είναι ρευστό, με το δικομματισμό να έχει υποστεί καίρια πλήγματα στη δύναμή του. Ενδεικτικό είναι πως κανένα από τα δύο μεγάλα κόμματα δεν ξεπερνάει με ευκολία το ψυχολογικό όριο του 20%.

Όμως την ίδια στιγμή, τα προϋπάρχοντα μικρότερα κοινοβουλευτικά κόμματα δεν εμφανίζουν κάποια αλματώδη άνοδο. Οι απογοητευμένοι πολίτες δηλώνουν στις εταιρείες δημοσκοπήσεων πως εμπιστεύονται τα νεοσυσταθέντα κόμματα της ΔΗΜ.ΑΡ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, τα οποία όμως και αυτά δεν ξεπερνούν το 10%.

Πρόκειται για τις κρισιμότερες εκλογές των τελευταίων 40 χρόνων και κανείς δεν διακινδυνεύει προβλέψεις για το τι θα βγάλει η κάλπη το βράδυ της 6ης Μαΐου.

http://www.logioshermes.blogspot.com/2012/04/o-6.html


http://www.gataros1.info/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters