Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Mας καλούν να μην μιλάμε για πολεμικές αποζημιώσεις!


Παρέμβαση στην συζήτηση για τις οφειλόμενες γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις έκανε ο Γερμανοελληνικός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος DHW. Σε ανακοίνωσή του φτάνει στο σημείο να προειδοποιεί για τον κίνδυνο η Ελλάδα, «ανοίγοντας και ένα άλλο μέτωπο, να απομονωθεί πλήρως ευρωπαϊκά με απρόβλεπτες επιπτώσεις για την ελληνική οικονομία, την ασφάλεια και την κοινωνική ειρήνη».

Ο σύνδεσμος αναφέρεται ακόμη στις σχετικές δηλώσεις των υπουργείων Εξωτερικών Ελλάδας και Γερμανίας, αλλά και στην ίδρυση νέου κόμματος, «με πρωταρχικό σκοπό την αποπληρωμή του κατοχικού δανείου», ενώ κάνει λόγο για εχθρική στάση μεγάλου μέρους της κοινής γνώμης και του «κίτρινου τύπου» έναντι της γερμανικής πολιτικής για την Ελλάδα τους τελευταίους μήνες. Διατυπώνει, δε, την ανησυχία του ειδικά για τις γερμανοελληνικές επιχειρηματικές σχέσεις, με την ανακίνηση αυτών των θεμάτων.

«Σχεδόν 70 χρόνια μετά τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου δεν είναι διανοητό φίλες και σύμμαχοι χώρες να απειλούν αλλήλους με δικαστικές διαμάχες και τον διασυρμό τους σε εθνικά ή διεθνή δικαστήρια. Εφόσον υπάρχουν αξιώσεις, πρέπει αυτές να τίθενται επί τάπητος την κατάλληλη ιστορικά, στρατηγικά και πολιτικά στιγμή», σημειώνεται στην ανακοίνωση και αναφέρεται ότι «πολλές τέτοιες ευκαιρίες χάθηκαν ανεπιστρεπτί και η πολιτική και η επιστημονική ελίτ της Ελλάδας το γνωρίζουν αυτό πολύ καλά».

Αναφέρει ακόμα ότι λύση μπορεί να υπάρξει μόνο μέσα από το κοινό ευρωπαϊκό μέλλον των δύο χωρών, αρκεί οι δύο πλευρές να συμφωνήσουν στην άμεση ιστορική επανεκτίμηση των συμβάντων από κοινή επιστημονική ομάδα των δύο κρατών μέσα σε ένα ευρύ ευρωπαϊκό πλαίσιο.

Μάλιστα!

- Πρώτον, για ποιοό ΚΟΙΝΟ ευρωπαικό μέλλον μιλάτε κύριοι; Εμείς στα τάρταρα και κάποιοι – οι Γερμανοί – να κερδίζουν μόνο από την Ελληνική κρίση, 400 δις ευρώ;

-Δευτερον, για ποια επιστημονική επιτροπή και κουραφέξαλα μιλάτε; Ξεχνάτε ότι μόλις πριμν λίγο το Διεθμές Δικαστήριο της Χάγης είπε ότι π.χ. για την Σφαγή του Διστόμου τα δύο κράτη πρέπει να λύσουν το θέμα με διαπραγματεύσεις ως προς την αποζημίωση;

- Τρίτον, μήπως και εσείς λέτε τα ίδια που είπε προχθές ο κ. Σόιμπλε οτι δηλαδή η έγερση του θέματος των αποζημιώσεων «Eίναι όλα θέμα πολιτικής» ; Τότε σας δίνουμε – να διαβάσετε- την ίδια απάντηση!

http://www.prionokordela.gr/ellada/mas-kaloun-na-mhn-milame-gia-polemikes-apozhmioseis/


http://www.gataros1.info/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters