Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Υπήρξε σχέδιο καταστροφής της χώρας μας...






Ένα σχόλιο που άφησε η κ. Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη πρ. Πρύτανης και Καθηγήτρια Πανεπιστήμιο Μακεδονίας


Από την αρχή της ελληνικής κρίσης, σε πολυάριθμες αναλύσεις μου, στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, προσπάθησα να προβάλλω τον παραλογισμό του επιχειρήματος της ηγεσίας της ευρωζώνης, ότι δήθεν η Ελλάδα έθετε σε κίνδυνο τη σταθερότητα του ευρώ. Υποστήριξα δηλαδή το ευνόητο: ότι μια τέτοια προσπάθεια θα όφειλε να αρχίσει από τηνΙσπανία.



Οι δραματικές, ωστόσο, εξελίξεις έκτοτε ενισχύουν την υπόθεση ότι υπήρξε σχέδιο καταστροφής της χώρας μας, που διέθετε πλευρές ληστρικής εκμετάλλευσης του πλούτου της, με όπλο το χρέος, αλλά και πλευρές φανατικού ιδεαλισμού, που απέβλεπαν στην εξαφάνιση κάθε μορφής προστασίας, κυρίως, στην αγορά εργασίας.


Οι αρχιτέκτονες, όμως, της συμφοράς, οι υπάλληλοι του ΔΝΤ, δεν είναι σε θέση να κατανοήσουν οτιδήποτε, εκτος από το εξαθλιωτικό πρόγραμμα λιτότητας. Αυτό εφαρμόζεται, ακριβώς,με τον ίδιο τρόπο σε όλες τις οικονομίες που πέφτουν στα νύχια του ΔΝΤ. Της Αφρικής, της Ασίας, της Λατινικής Αμερικής, και πρόσφατα της Ευρώπης. Ο καταποντισμός ολόκληρου του ευρωπαϊκού Νότου, και όχι μόνο, ηταν από την αρχή αναπόφευκτος.


Προβλέπω ότι η ΕΕ-ευρωζώνη βρίσκονται στο τέλος του βίου τους, και κινδυνεύουν να διαλυθούν με ανεξέλεγκτο τρόπο. Η μοναδική πολιτική που θα μπορούσε να τις διασώσει είναι η άμεση παύση αυτού του θλιβερού συνονθυλεύματος οικονομικής/νομισματικής πολιτικής και η επιστροφή σε υγιέστερο, δηλαδή παρεμβατικό καθεστώς. Δυστυχώς, οι ελπίδες για μια τέτοια στροφή είναι ελάχιστες, εξαιτίας της αδιάλλακτης στάσης της κυρίας Μέρκελ, στην οποία οι κατώτεροι των περιστάσεων ευρωπαίοι ηγέτες έχουν εναποθέσει την τύχη της Ευρώπης.


Η διάλυση, ωστόσο, της ΕΕ-ευρώ, με τις τραγικές συνθήκες που αυτή κινδυνεύει να υλοποιηθεί, είναι πολύ πιθανό να μετατραπεί σε θριαμβευτική οικονομική επιτυχία της Γερμανίας, η οποία ισχυροποιήθηκε αποφασιστικά με το ευρώ, και στη συνέχεια, τώρα, θα απομυζήσει με αποικιοκρατικές μεθόδους, πια, την Ευρώπη.


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/04/blog-post_1211.html#ixzz1ra9gqnpo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters