Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΥΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!

** ούτε νταβαντζήδες δεν κάνουν έτσι!
 
** στέλνουν στην φυλακή τους πολίτες για λίγα ευρώ, κατάσχουν τις αποταμιεύσεις τους, για να τα δίνουν στα κόμματα !!!
 
** ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. χρωστάνε σε ΔΕΗ-ΟΤΕ και Τράπεζες εκατοντάδες εκατομμύρια και αντί να πάνε φυλακή, συνεχίζουν να ρημάζουν τα δημόσια ταμεία!

του Μάκη Βραχιολίδη

Το κράτος που επί δύο χρόνια ρημάζει τον λαό με το αδιάλειπτο πετσόκομμα σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα, το κράτος που κατάκλεψε τους ομολογιούχους που αποταμίευσαν τα χρήματά τους στο Δημόσιο, αρπάζει από τον κοσμάκη τούς κόπους μιας ολόκληρης ζωής, για να γεμίσει τα ταμεία των κομμάτων!
 
Τα χρήματα που αφαίρεσαν οι κρατούντες από τον λαό κάνοντας οδυνηρότερο τον πόνο μισθωτών και συνταξιούχων, τα …έσπρωξαν με σπουδή στα κόμματά τους! Ρέουν άφθονα τα εκατομμύρια για την προεκλογική καμπάνια των κομμάτων. Και ειδικά για  το ΠΑΣΟΚ  και Ν.Δ. τα οποία θα επιχορηγηθούν με κριτήριο το 44% και 34% αντίστοιχα, που πήραν στις εκλογές του 2009! Τι και αν τα ποσοστά των δύο κομμάτων έχουν συρρικνωθεί σε πρωτόγνωρο βαθμό; Για την χρηματοδότησή  τους δεν ισχύουν ούτε περικοπές ούτε «κουρέματα»!
 
Πώς λοιπόν μετά να μην τρελαίνεται ο κόσμος, πώς να μην οδηγείται στην αυτοκτονία μπροστά στο Σύνταγμα, όταν ακόμη και τώρα που τα κόμματα πνέουν τα λοίσθια, συνεχίζουν να  κατακλέβουν τον λαό;
 
Δρουν δε σαν τους κλέφτες:  Λίγο πριν κλείσει το Κοινοβούλιο και προκηρυχθούν επισήμως εκλογές, αυτοί ψηφίζουν το νομοσχέδιο στο πι και φι!
 
Δημοκρατία της πλάκας! Την ίδια ώρα που στην Βουλή ψηφίζουν νόμους, όπως το να μπορεί το Δημόσιο να κατάσχει λογαριασμούς ιδιωτών ακόμη και για 300 ευρώ οφειλή προς αυτό, για τα …μαγαζιά τους φτιάχνουν τροπολογίες και νόμους, κομμένους και ραμμένους στα μέτρα τους. Τι και αν τα κόμματα χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια σε Τράπεζες και ΔΕΗ; Τι και αν είναι χρεωκοπημένα; Ο λαουτζίκος αρκεί να συλλαμβάνεται πάραυτα και να οδηγείται αλυσοδεμένος στο …φρέσκο ακόμη και για λίγα ευρώ, ενώ το πολιτικό σύστημα μπορεί να κάνει πλιάτσικο στα δημόσια ταμεία, δηλαδή στα λεφτά του κοσμάκη, ανεβάζοντας στα ύψη το χρέος της χώρας!
 
Και όλα αυτά, για να κάνει εκλογές οι εκπρόσωποι του πολιτικού συστήματος και να αναγορευτούν πάλι μετά, σε …σωτήρες της χώρας!
 
Η τροπολογία για την αποδέσμευση της κρατικής τακτικής επιχορήγησης των κομμάτων προκάλεσε έντονες συζητήσεις και αντεγκλήσεις μεταξύ των κομμάτων στην Βουλή αλλά και έξω από αυτή. Κ.Κ.Ε. ΛΑ.ΟΣ., ΣΥΡΙΖΑ, Δημοκρατική Αριστερά αλλά και Δημοκρατική Συμμαχία αντιτέθηκαν στην τροπολογία.
 
Ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Κωστής Αϊβαλιώτης,  παρομοίασε τα κόμματα της συγκυβέρνησης με τον …Μέσι. «Κάθε ένα δευτερόλεπτο παίρνετε από ενάμισι ευρώ. Ούτε ο Μέσι να είστε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αϊβαλιώτης.  

Λάβρος κατά του πολιτικού συστήματος ήταν και ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος ανέφερε:
 
«Δεν μπορώ να αντιληφθώ πως τα δύο κόμματα που έφθασαν τον τόπο στην χρεοκοπία προβάλλουν πάλι σήμερα ως οι σωτήρες της Ελλάδας. Δεν είναι μόνον οι μειώσεις μισθών και συντάξεων, δεν είναι οι περικοπές στα επιδόματα, είναι ο φόβος της οικογενειακής χρεοκοπίας που θα πυροδοτήσει μια σειρά αρνητικών επιπτώσεων σε όλο το φάσμα της οικονομικής ζωής της χώρας. Φοβάμαι πολύ την χρεοκοπία κάθε σπιτιού και κάθε οικογένειας που θα μας οδηγήσει σε τραγικές καταστάσεις. 
 
Έρχονται λοιπόν τώρα τα δύο χρεοκοπημένα κόμματα που χρωστούν στις Τράπεζες εκατομμύρια και μιλούν για ανάπτυξη. Όμως για ποια ανάπτυξη μιλούν; Εκτός από ευχολόγια δεν έχουμε ακούσει καμία ουσιαστική πρόταση. Και πουλάνε όλες τις επιχειρήσεις που μπορούν να φέρουν έσοδα στο ελληνικό κράτος. Χωρίς επιχειρήσεις ενέργειας πως θα σταθεί η Ελλάδα στα πόδια της τα επόμενα χρόνια; 
 
Αντί αυτού πριμοδοτούνται  με εκατομμύρια για να κάνουν εκλογές την ίδια στιγμή που ο λαός πεινά  και υποφέρει. Πως θα αντικρύσουν τον κόσμο με αυτά που κάνουν; Γνωρίζετε πως την ίδια στιγμή που καλούν τον κόσμο να πληρώσει το χαράτσι στην ΔΕΗ και απειλούν να του κόψουν το ρεύμα χρωστούν τα ίδια τα κόμματα το δικό τους ρεύμα και δεν το πληρώνουν στην ΔΕΗ; 
 
Αυτά είναι τραγικά πράγματα και αποδεικνύουν τον εκφυλισμό του πολιτικού συστήματος. Δυστυχώς όλα αυτά τα μέτρα που σχεδιάζουν να φορτώσουν και πάλι στον έλληνα φορολογούμενο πολίτη, το υποζύγιο της ελληνικής οικονομίας είναι μέτρα καταστροφής που με προβληματίζουν ιδιαίτερα για το άμεσο μέλλον».

Και η Δημοκρατική Αριστερά αντιτάχθηκε στην τροπολογία επιχορήγησης των κομμάτων, για την οποία ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος κ. Αμοιρίδης, είχε δηλώσει νωρίτερα: «Ζητάμε από τους πολίτες να κάνουν θυσίες κι εμείς να έχουμε στη διάθεσή μας εταιρείες για τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις και υπερπολυτελή γραφεία. Είναι εποχή που πρέπει να είμαστε πιο σεμνοί».
 
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Σπύρος Χαλβατζής έκανε την ακόλουθη δήλωση:  «Η τροπολογία δεν αφορά το ΚΚΕ. Οι δανειακές ανάγκες του ΚΚΕ έχουν καλυφθεί ακόμη και με υποθήκη».
 
Τέλος, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, κατήγγειλε ως προκλητικό το περιεχόμενο της τροπολογίας.
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters