Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Γ.ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ:H ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΗΨΗΣ...



Ακόμη και οι ευρωπαίοι φωνάζουν γι αυτό που φωνάζουμε κι εμείς. Δηλαδή, να πληρώσουν την κρίση αυτοί που την δημιούργησαν. Γιατί κύριοι κάνετε την πάπια ; Γιατί δεν βγάζετε τα λεφτούλια, από την τσεπούλα σας, να τα δώσετε εκεί απ’ όπου τα κλέψατε ; Θα σας το πούμε πολλές φορές ;

● Τι θα γίνει μ΄αυτές τις ντροπολογίες, ρε παιδιά ; Τέτοια σήψη από υπουργούς και υφυπουργούς ; Δεν ντρέπονται να κάνουν ντροπολογίες και να τις εξαργυρώνουν με χρήμα ή με ψήφους... Αίσχος πιά σ΄αυτή την χώρα.

● Το είπαμε και το ξαναλέμε. Κάντε κάτι, με την νοθευμένη βενζίνη που δίνουν τα περισσότερα βενζινάδικα, χωρίς να ελέγχονται από κανέναν. Καταστρέφονται τ’ αυτοκίνητα για να κονομάνε κάποιοι βενζινάδες και το κράτος αγρόν αγοράζει !.

● Βρε, βρε, βρε, τον κ. Γιαννίτση ! Απελευθέρωσε τα εκατομμύρια για λογαριασμό των κομμάτων εν όψει των εκλογών. Μπράβο κ. Γιαννίτση ! Α, ρε , σούβλα, που σου χρειάζεται και σένα...

● Τώρα θυμήθηκαν κάποιοι φλούφληδες, δημοσιογράφοι και πολιτικοί, τα χρέη της Γερμανίας προς την Ελλάδα. Μα δεν ντρέπονται να βγαίνουν σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις και να εκστομίζουν παπαριές ; Τόσες δεκαετίες που ήταν κρυμμένοι ; Δεν τα γνωρίζανε αυτά ; Και μάλιστα ορισμένοι έστειλαν και επιστολές στην Μέρκελ , για να την κάνουν νταντά. Σοβαρευτείτε ρεεεεεεεεεεεεε......

● Βρε τα παιδιά της ΔΕΗΗΗΗΗ !! Που τα πήγατε τα εκατομμύρια, ρε λαμόγια, που κλέψατε από την εταιρεία και τώρα φεσώνετε τον κάθε πικραμένο καταναλωτή, για να καλύψετε τα υπέρογκα ελλείμματά σας ; Τόσο πεινασμένοι και φτωχομπινέδες είσαστε, ρε μάγκες, εκεί στην ΔΕΗ ; Αυτή είναι η δημοκρατία σας ; Αυτή είναι η δικαιοσύνη σας ; Αυτό είναι το ήθος σας ; Τέτοιου μεγέθους κλεφτρόνια έχετε γίνει εκεί μέσα ; Ντροπή σας ρε.!!

● Ο σύντροφος Αντρέας Ψυχάρης, που είναι υποψήφιος της Ν.Δ. σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, είπε μεταξύ άλλων, ότι η Βουλή να μεταφερθεί από το κέντρο της Αθήνας. Λέτε να πάει στο Αγιον Ορος ;

● Ο ελληνικός λαός προβληματίζεται τι θα ψηφίσει σ΄αυτές τις εκλογές. Μάλιστα κάποιοι είπαν, και πολύ σωστά, ότι φτάνει πια ,δεν είναι δυνατόν να ψηφίζουμε ανεπάγγελτους, τεμπέληδες, λαμόγια, οικογενειοκρατίες, δυναστείες και άλλα παρόμοια.
Ας ελπίσουμε ότι, όταν φτάσουν στην κάλπη, θα τα συνειδητοποιήσουν όλα αυτά.

● Για σου Αρούληηηηη... Καλά ρε Άρη, μα δεν ντρέπεσαι εσύ και άλλοι συνάδελφοί σου, από άλλα κόμματα, να λέτε συνέχεια ασυναρτησίες, μέσα από συνεντεύξεις σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις ; Έχει κωλύσει ένσημα κανένας από σας ; Έχει ιδρώσει ποτέ το αυτάκι του για μεροκάματο ; Έχει περπατήσει τις γειτονιές που πεινάνε οι άνθρωποι, και τρώνε μέσα από σκουπίδια για να τους συμπαρασταθεί ; Για πόσα χρόνια θα είστε ακόμα, κηφήνες και κρατικοδίαιτοι σε βάρος του ελληνικού λαού, ρε λαμόγια ; Δεν ντρέπεστε να παίζετε με τον ιδρώτα, την φτώχεια και τον πόνο του ελληνικού λαού ;

● Ξέχασα να σας αναφέρω πριν, ότι τα αρχικλεφτρόνια της ΔΕΗ παραπέμπονται σε δίκη , σε βαθμό κακουργήματος, για τις πρωτοφανείς κλοπές τους στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού. Αν και για μένα, αυτοί και πολλοί άλλοι, έπρεπε να πάνε κατευθείαν στο Γουδί ή στον Κορυδαλλό.

● Τώρα τους έπιασε όλους φαγούρα με τους λαθρομετανάστες και θέλουν να τους μαντρώσουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης; Όταν τους εκμεταλλεύονταν ( και ακόμη τους εκμεταλλεύονται), σε χωράφια, εργοστάσια και άλλους χώρους δουλειάς, ( σε σκλαβοπάζαρα ), ήταν καλοί. Τώρα τους ...βρωμάνε.

● Λαχνούς – παγίδες μοιράζουν τα κοριτσάκια, εκεί στην πλατεία Συντάγματος , σε περαστικές γυναίκες, με σκοπό να τις παρασύρουν στον όλεθρο. Δηλαδή, να τις ανεβάσουν σε κάποιο όροφο κτιρίου ( Ερμού και πλ. Συντάγματος), για να υπογράψουν συμβόλαιο δήθεν για να αδυνατίσουν, και τους τινάζουν οικονομικά στον αέρα. Εδώ κι αν χρειάζεται εισαγγελέας.

● Τζόκερ κέρδισε ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ. Γιώργος Καρατζαφέρης, με το να βάλει, τον Παναγιώτη Αβραμόπουλο , υποψήφιο του κόμματός του στο νομό Ηλείας. Πρόκειται περί αγωνιστή, έντιμου και ηθικού νέου, συγγραφέα 32 βιβλίων, πτυχιούχου Πολυτεχνείου, και ανθρώπου, που περπατάει στους δρόμους, στις γειτονιές και στους χώρους δουλειάς, προσφέροντας ότι μπορεί στους συνανθρώπους του και ακούγοντας τα προβλήματά τους. Φίλε Παναγιώτη , καλή επιτυχία σου εύχομαι. Θα είσαι κάτι ξεχωριστό μέσα στην Βουλή, όπως λένε άνθρωποι που σε γνωρίζουν.

● Εκατοντάδες είναι τα τηλεφωνήματα που δεχθήκαμε, από πολλούς συμπολίτες μας, οι οποίοι έχουν πέσει θύματα της απάτης, όπως την αποκαλούν, της τηλεοπτικής εκπομπής «Κουίζ Live» στον ΑΝΤ1. Όπως και οι ίδιοι μας είπαν, είναι γεγονός ότι με την εκπομπή αυτή παραπλανούν τον κόσμο, ότι δήθεν θα κερδίσουν 500 ή 1000 € , τηλεφωνώντας σε πενταψήφιο αριθμό, με χρέωση 2 € την κλίση, για να βρουν την σωστή λέξη. Μπορούν να μας πουν, από την εκπομπή, ποιοι και πόσοι, έχουν κερδίσει μέχρι σήμερα ;

● Ποιοι και γιατί δεν δίνουν την λίστα, με τους δημοσιογράφους και τους πολιτικούς, που εμπλέκονται στην SIEMENS ; Και εδώ χρειάζεται εισαγγελέας, ρε παιδιά για να βγει η βρωμιά στον αέρα ;

● Αντάρτικο πόλεων ...

● Όλοι τώρα ψάχνουν να βρουν, από πού προμηθεύτηκε το όπλο ο αυτόχειρας στην πλατεία Συντάγματος. Αυτό τους μάρανε. Μάλιστα ακούσθηκε ότι από κάποιο... κόμμα το προμηθεύτηκε ... Έλεος, ρε, παιδιά !!! Τι άλλο θ΄ακούσουμε σ΄αυτόν τον τόπο ; Μάλιστα πληροφορηθήκαμε ότι ο άτυχος συνάνθρωπός μας, θα μεταφερθεί για καύση στην Βουλγαρία, ενώ εδώ θα γίνει πολιτικό μνημόσυνο. Από φίλους και συμπατριώτες του ακούσθηκε, ότι δεν αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Ως συνταξιούχος όμως, πικράθηκε, όπως και κάθε μισθωτός και συνταξιούχος, που τους μείωσαν την σύνταξη. Εμείς, είμαστε υποχρεωμένοι να μεταφέρουμε όλες τις πληροφορίες, και ο καθένας βγάζει, φυσικά, τα συμπεράσματά του.

● Περαστικά στους συναδέλφους, που τραυματίστηκαν από αστυνομικούς, στη διάρκεια επεισοδίων, στην πλατεία Συντάγματος , καλύπτοντας τα γεγονότα. Δυστυχώς, συνάδελφοι, λίγο πολύ , όλοι έχουμε πέσει, κατά καιρούς, θύματα των κρατικών κατασταλτικών μηχανισμών. Και τίποτα ακόμα δεν έχει αλλάξει...

● Προσοχή σε απατεώνες και απατεώνισσες, που στέλνουν μηνύματα σε κινητά, ότι δήθεν έκαναν λάθος, ή ότι τους καλέσαμε εμείς, μόνο και μόνο για να τους κάνουμε κλήση και να χρεωθούμε προς όφελός τους. Για να γίνει πιο κατανοητό, σας θυμίζω, ότι είναι περίπου σαν τα ....ροζ τηλέφωνα.... Γι αυτό, αποφεύγετε να απαντάτε, σε άσχετα μηνύματα.

● Καιρός : Ω ! γλυκύ μου έαρ.... Να σε καταργήσουν θέλουν και σένα...


http://agioritikovima.gr 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/04/h_4662.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters