Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Ποιοι θέλουν να «φιμώσουν» τα αδέλφια που μήνυσαν τον Παπακωνσταντίνου;

Ποιοι θέλουν να «φιμώσουν» τα αδέλφια που μήνυσαν τον Παπακωνσταντίνου;





Διαστάσεις με πολλά ερωτήματα παίρνει το σκάνδαλο που αποκάλυψε η dealnews.gr, με την υπογραφή του υπουργού Περιβάλλοντος, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, για μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων σε καταπατημένη έκταση, την ώρα που η υπόθεση βρίσκεται υπό εισαγγελική έρευνα.
asfalistika

Αμέσως μετά την δημοσιοποίηση του θέματος, αλλά και τη μήνυση που κατέθεσαν τα δύο αδέρφια, από το Ηράκλειο της Κρήτης -Εμμανουήλ και Θεμιστοκλής Κουτεντάκης- την περασμένη εβδομάδα, σε βάρος του υπουργού, έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια φίμωσής τους μέσω ασφαλιστικών μέτρων, και από την άλλη τα γεγονότα που προκύπτουν κάθε άλλο παρά συμπτωματικά δείχνουν. (Διαβάστε: Το σκάνδαλο και η μήνυση κατά Παπακωνσταντίνου)

Τα «εμπόδια» για τα δύο αδέλφια ξεκίνησαν το πρωί της Παρασκευής, όταν από τον δικηγόρο του Β΄Παραθεριστικού Οικοδομικού Συνεταιρισμού Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ηρακλείου κατατέθηκε στην Γραμματέα του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου, αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος τους, με σκοπό να σταματήσουν να μιλάνε στα Μέσα Ενημέρωσης για την εν λόγω υπόθεση.

Η απόφαση, ωστόσο, της προέδρου του Μονομελούς Πρωτοδικείου ενισχύει αυτό που ισχυρίζονται τα αδέλφια Κουτεντάκη και για το οποίο μήνυσαν τον υπουργό, αφού απέρριψε το αίτημα και την προσωρινή διαταγή ορίζοντας δικάσιμο για την 1η Ιουνίου του 2012.

Ο Μανώλης Κουτεντάκης, μιλώντας στην dealnews.gr, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «κάποιοι προσπαθούν να μας φιμώσουν, η προσπάθειά τους, όμως, έπεσε στο κενό και με δικαστική απόφαση. Εμείς μιλάμε μόνο με στοιχεία και αποδείξεις».



Γιατί «αποκεφάλισαν» τον διευθυντή του ΣΔΟΕ Κρήτης;


Την ώρα που συμβαίνουν τα παραπάνω, άξιο λόγου είναι η απομάκρυνση βόμβα του διευθυντή ΣΔΟΕ Κρήτης.

Έτσι, εκτός Υπηρεσίας βρέθηκε ο διευθυντής της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΣΔΟΕ Κρήτης, Στέλιος Λαντζουράκης, τον οποίο φρόντισαν να συνταξιοδοτήσουν πρόωρα δίνοντάς του την αναπηρική σύνταξη που δικαιούται.

Σημειώνεται ότι ο κ. Λαντζουράκης είχε αναλάβει να διαλευκάνει το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης στην οποία ο Συνεταιρισμός φέρεται να έχει διαπράξει κακουργήματα κατ΄ εξακολούθηση σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου με αποτέλεσμα να ζημιωθεί το κράτος με εκατ. ευρώ.

Πρόκειται δηλαδή για την υπόθεση στην οποία ο κ. Παπακωνσταντίνου προχώρησε στην υπογραφή μελέτης ώστε να ξεκινήσουν τα έργα υποδομής στην τεράστια έκταση.

Το στάδιο των ερευνών


Σύμφωνα με πληροφορίες που διαθέτουμε, αν και έχουν περάσει σχεδόν επτά μήνες από την καταγγελία, το ΣΔΟΕ κρατάει «παγωμένα» τα στοιχεία καθώς δεν έχει ξεκινήσει ακόμα έρευνα.

Από την άλλη, στο δικαστικό σκέλος, η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ, εντός ολίγων ημερών, αναμένεται το πόρισμα το οποίο πρόκειται να σταλεί και στον Οικονομικό Εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη.

Ωστόσο το ερώτημα είναι εάν το πόρισμα θα περιλαμβάνει και την έρευνα του ΣΔΟΕ και αν θα ανοίξουν τραπεζικοί λογαριασμοί.

Η dealnews.gr πρόκειται να συνεχίσει το ρεπορτάζ που ξεκίνησε και θα σας αποκαλύψει όλα εκείνα τα στοιχεία που δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο το κράτος ζημιώθηκε.
http://www.dealnews.gr/politiki/item/43441-Ποιοι-θέλουν-να-«φιμώσουν»-τα-αδέλφια-που-μήνυσαν-τον-Παπακωνσταντίνου


http://kolotoubes.blogspot.com/2012/04/blog-post_08.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters