Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Καταγγελία για την τύχη του μισθού του Προέδρου της Δημοκρατίας.

---------- Forwarded message ----------
FromMattheos S <.....@gmail.com>

Date: 2012/3/14

Subject: Καταγγελία για την τύχη του μισθού του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Tokataggelies@sdoe.gr

Cc:

 
Στη συνέχεια του παρακάτω μηνύματός μου, που σας έστειλα στις 3 Οκτ 2011, και των φημών για την τύχη του μισθού του Προέδρου της Δημοκρατίας (φημολογείται ότι κατατίθεται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και μπορεί να τον πάρει όποτε θέλει..), σας παρακαλώ να διερευνήσετε και να με ενημερώσετε:
 
α. Από ποιό ακριβώς ποσό παραιτήθηκε, από αυτά που αναφέρονται στο μήνυμά μου και στον κρατικό προυπολογισμό? (ενδεικτικά υπάρχει σύνδεσμος για τον προϋπολογισμό του 2010)
 
β. Πως ακριβώς κατακρατείται αυτό το ποσό και κυρίως που πάει ο μισθός του. 

Ματθαίος Σκούρας 
 
 http://kanena2010.blogspot.com
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/04/blog-post_7527.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters