Τρίτη 17 Απριλίου 2012

1) Έξω από Ε.Ε. και ευρώ (οπότε και έξοδος από ΔΝΤ, μνημόνια, και δανειακή σύμβαση). 2) Να δικαστούν και να κατασχεθούν περιουσίες όσων κλέβαν τόσα χρονιά τα δημόσια ταμεία και να μπουν φυλακή (πολιτικοί, μεγάλο- επιχειρηματίες, τραπεζίτες κ.τ.λ.). 3) Κρατικοποίηση ΟΤΕ, ΟΣΕ, Ελ.Βενιζελος, ολυμπιακή, διόδια, λιμάνια κ.τ.λ. 4) Διαγραφή όλου του χρέους της Ελλάδος γιατί είναι παράνομα και.... άκυρα και ο ελληνικός λαός δεν φέρει ευθύνη.. 5) Αποπληρωμή των ζημιών που μας έκανε η Γερμανία στον Β' Παγκόσμιο πόλεμο. 6) Εξόρυξη πετρελαίου, φυσικού αερίου, χρυσού κ.τ.λ. που υπάρχει άφθονο στην χώρα μας..
7) Συνεργασίες, συναλλαγές και εμπόριο με χώρες όπως η Ρωσία, το Ιράν, η Κίνα κ.τ.λ. και όποια άλλη χώρα θέλει αρκεί να έχουμε κέρδος και συμφέρον.. 8) Τοποθέτηση φωτοβολταϊκών σε όλα τα σπίτια και τις υπηρεσίες.. 9) Αξιοποίηση της γεωργίας μας και ενίσχυση των αγροτών και των τουριστικώς περιοχών-νησιών. 10) Έξω τα μονοπώλια, οι μεσάζοντες και τα καρτέλ απ την αγορά.. 11) Ανάπτυξη της ναυσιπλοΐας μας. 12) Δημόσια-δωρεάν υγεία και παιδεία. Οι υποψήφιοι που θα υποστηρίξει το Ε.ΠΑ.Μ. στα πλαίσια του κοινού ψηφοδελτίου θα πρέπει: Α. να μην έχουν προηγούμενη επαγγελματική θητεία στην πολιτική Β. να συμφωνήσουν στην απόδοση του 50% της βουλευτικής αποζημίωσης για τις ανάγκες του Ε.ΠΑ.Μ. Γ. την αξιοποίηση της κρατικής επιχορήγησης για κοινωνικές ανάγκες. Π.χ. απεργών Χαλυβουργίας - Alter - ΙΓΜΕ κλπ. Δ. την ανακλητότητα των υποψηφίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters