Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Ψάξτε αλλού εγκληματίες. Αφήστε τα παιδιά της Greek Hacking Scene ελεύθερα!



Γράμμα αναγνώστη.
 Με το που άκουσα για τη σύλληψη  του χάκερ(;) πιτσιρικά από την Κατερίνη και τη διαπόμπευση που υφίσταται από τα ΜΜΕ της χώρας, λες και είναι ο σύγχρονος Αλ Καπόνε, δεν άντεξα και έγραψα δυο γραμμές από αγανάκτηση!
Δεν θα ξεχάσω ότι σε κάθε Εθνική επέτειο 28ης Οκτωβρίου και  25ης Μαρτίου,  τα τελευταία χρόνια, αυτά τα παιδιά μας έκαναν όλους περήφανους  με “χτυπήματα” σε Σκοπιανές, Βουλγάρικες και Τουρκικές Ιστοσελίδες.
Άφηναν παντού τα σημάδια τους, την Ελληνική σημαία και όμορφα φωτογραφικά εφέ.
Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των εχθρών μας. Και βρέθηκε ένας σύγχρονος Εφιάλτης να τους «δώσει».
Η Ελληνική Αστυνομία πανηγυρίζει για την τεράστια επιτυχία, τη στιγμή που η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ εγκληματικότητα έχει ξεφύγει από κάθε όριο!
Βέβαια τα παιδιά έκαναν ένα λάθος(;;;)… «χτύπησαν» το κράτος!!!
Όλοι θυμόμαστε τις μέρες που η Ελλάδα έβραζε από αγανάκτιση, περιμένοντας την ψήφιση και του 2ου μνημονίου, τα παιδιά αυτά (αν όντως ήταν αυτά) «έριξαν» κυβερνητικές ιστοσελίδες και έστειλαν μέσω αυτών μηνύματα… Μηνύματα που ο κάθε ένας από εμάς θα ήθελε να στείλει αν είχε πρόσβαση… Μηνύματα που έδειχναν την πραγματική κατ’ασταση στη χώρα μέσα από τις σελίδες των ίδιων αυτών, που την κατάντησαν εκεί που είναι σήμερα.
Και κάτι τελευταίο… πως σας ξέφυγαν τις Απόκριες, οι χιλιάδες των πιτσιρικάδων Anonymous που είχαν κατακλύσει τους δρόμους;
Κύριοι, κύριοι…  ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ… ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ… ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ… ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!
Δ.Κ. Κατερίνη
Η τύχη των συλληφθέντων τώρα έγκειται στις κινήσεις που πρόκειται να κάνουν οι εταιρίες και οι οργανισμοί που επλήγησαν από τη δράση τους. Πάντως πρέπει να σημειωθεί ότι σε καμία από τις διαδικτυακές επιθέσεις δεν εκλάπησαν κωδικοί και δεν προκλήθηκε σοβαρή ζημιά στις ιστοσελίδες-θύματα.
Οι ποινικές συνέπειες θα προκύψουν κατόπιν εγκλήσεως. Εάν τα «θύματα που χτυπήθηκαν’ πουν ότι δεν επιθυμούν την ποινική δίωξη των κατηγορουμένων, τότε θα αθωωθούν και δεν θα αντιμετωπίσουν καμία συνέπεια. Αναμένουμε!
greek hackers Ψάξτε αλλού εγκληματίες. Αφήστε τα παιδιά της Greek Hacking Scene ελεύθερα!

http://portalpierias.gr/archives/4520

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters