Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

29 Δις ετησίως μας κοστίζουν οι λαθρομετανάστες. Και μειώνουν το επίδομα ανεργίας!

Είχαμε γράψει στο παρελθόν για τον πονοκέφαλο που έχει δημιουργηθεί στο υπουργείο οικονομικών από την αυξημένη ζήτηση για επιδόματα ανεργίας που, προφανώς, προκαλεί η πολιτική της συγκυβέρνησης του μνημονίου. Μία πολιτική που ως σκοπό της έχει την οικονομική εκμηδένιση των Ελλήνων και το ξεπούλημα των πάντων στους .....
διεθνείς τοκογλύφους.

Η πολιτική αυτή, ως γνωστόν, έχει φέρει σε απόγνωση τους πάντα εκτινάσσοντας στα ύψη τα ποσοστά ανεργίας και έχει προκαλέσει «συμφόρηση» στους διαδρόμους του ΟΑΕΔ.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρανε στοιχεία του υπουργείου οικονομικών παρά την «οικονομία» που κάναν οι Έλληνες πολιτικοί σε βάρος του Ελληνικού Λαού, οι δαπάνες του Δημοσίου αυξάνονταν αφού οι αιτών τες και λαβαίνοντες το επίδομα ανεργίας του ΟΑΕΔ είχαν ρυθμό γεωμετρικής προόδου. Αυτό χωρίς, φυσικά, να συνυπολογίσουμε τους λαθρομετανάστες που καταχρηστικά και παρανόμως λαβαίνουν επιδόματα χωρίς να έχουν δουλέψει ποτέ τους. Ενδεικτικό ότι πολλοί από αυτούς ζουν στις χώρες τους σαν βασιλιάδες λαβαίνοντας το επίδομα ανεργίας Ελλάδας, το οποίο είναι πολλαπλάσιο των μισθών που λαμβάνουν στις χώρες τους.

Αρχικώς το υπουργείο δοκίμασε να φορολογήσει το επίδομα ανεργίας μπας και καταφέρει να αφαιμάξει και από τους άνεργους κάποιο ποσό, για να επιζήσουν οι «ημέτεροι» του πολιτικού συστήματος. Αφού, όμως, η «τρόικα» παρέμενε ανικανοποίητη αποφασίστηκε όλα τα επιδόματα του ΟΑΕΔ να μειωθούν, όπως και οι μισθοί, κατά 22% από 12 Μαρτίου. Γιατί αν μη τι άλλο αν είναι το κράτος να εισπράξει από κάπου, αυτοί είναι οι άνεργοι και οι απελπισμένοι Έλληνες. Άλλες προτάσεις δεν υπάρχουν! Ούτε τα 29 δις ετησίως (σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, μετά δηλαδή το «μαγείρεμα») που στοιχίζει η παραμονή των μυριάδων λαθρομεταναστών, τους δίνει κάποια ένδειξη προς τα που πρέπει να κινηθούν.

Η βλακεία και η ανικανότητα πλέον δεν είναι καν ελαφρυντικό. Η μόνη απάντηση στο «γιατί τα κάνουν όλα αυτά» είναι η σχεδιασμένη αποδόμηση του Ελληνισμού και το ξεπούλημα της Ελλάδας.

xryshaygh.wordpress.com

http://ksipnistere.blogspot.com/2012/03/29.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters