Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

«Οργή» λαού στο Facebook του Παπανδρέου



Τη δήλωση με την οποία σχολίασε την έκβαση της διαπραγμάτευσης για την ανταλλαγή ομολόγων (PSI) ανέβασε στην προσωπική του σελίδα του Facebook ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, αλλά οι χρήστες μάλλον είχαν... άλλη άποψη.

«Μετά από μια προσπάθεια που κράτησε δυο χρόνια, η αβεβαιότητα γύρω από τις προοπτικές της Ελλάδας, αίρεται. Οι θυσίες των Ελλήνων δεν πήγαν χαμένες, όπως ήθελαν κάποιοι για τους δικούς τους λόγους» έγραψε ο πρώην πρωθυπουργός, με αποτέλεσμα να εισπράξει την λαϊκή δυσαρέσκεια και μερικά διόλου κολακευτικά σχόλια από τους χρήστες.

Ακολουθούν μερικά από τα πιο... κόσμια:

-«Αλλού βαρούν τα όργανα αλλού χορεύει η νύφη...»

-«Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Εσύ Γιώργο τι θυσία έκανες σαν Έλληνας;»

-«Έχω 2 ευρώ απο τον μισθό μου ρέστα! Πού να τα ξοδέψω; Λέω να παω να ψηφίσω την Κυριακή 18.3.12 ! Αλλα ποιόν;»

-«Ελπίζω τωρα να χαίρεστε κε Παπανδρέου με την κατάσταση της κοινωνίας!!! Αναρωτιέμαι αν βγάζετε κι εσείς φαγητό σε σακούλα κάθε βράδυ κ αν την κρεμάτε στον κάδο της γειτονιάς σας για τους άστεγους και τους πεινασμένους...»

-«Να συγκρίνουμε το προγραμματικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ κ. Παπανδρέου γιατί το έχω και πρόχειρο, και να δούμε τι κάνατε; Είναι κωμικοτραγικό. Υποσχεθήκατε και τάξατε πράγματα που ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ να κάνετε, και δεν κάνατε τίποτα».

-«Καλά εσύ δεν έλεγες ότι θα πληρώσεις και το τελευταίο σεντς χρέους, τόσο γρήγορα ξεχνάτε, εσύ δεν έλεγες ότι βάζεις και το σπίτι σου στο Καστρί, σε ποιον θα το δώσεις τώρα, εσύ δεν έλεγες λεφτά υπάρχουν και μοίραζες επιδόματα ακόμα και σε εκατομμυριούχους, τώρα πετύχαμε όχι εσύ, εσείς ο Παπαδημος, και χωρίς μισθό εσύ όμως δεν αποχώρισες από το μισθό σου τουλάχιστον, και κανένας σας για την καταστροφή που κάνατε».

Τα σχόλια τα λένε όλα...

 http://www.newpost.gr
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/03/facebook_09.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters