Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ


syria_antiaeroporika-1-naiMία στρατιωτική επέμβαση στη Συρία θα ήταν «άκρως ευαίσθητη επιλογή» στην υλοποίησή της λόγω της αεράμυνας και του αποθέματος βιολογικών και χημικών όπλων που διαθέτει το καθεστώς Assad, επισήμανε ο διοικητής της CENTCOM, Στρατηγός James Mattis, σε συνεδρίαση της Επιτροπής Άμυνας του αμερικανικού Κογκρέσου.

Ο Στρατηγός Mattis υποστήριξε ότι το καθεστώς του Bashar al-Assad διαθέτει προηγμένες ικανότητες αεράμυνας με ραντάρ και αντιαεροπορικά συστήματα ρωσικής προέλευσης που καθιστούν «πρόκληση» την εφαρμογή μιας Ζώνης Απαγόρευσης Πτήσεων πάνω από τη Συρία.

Ερωτώμενος από τον γερουσιαστή John McCain, ο επικεφαλής της CENTCOM παραδέχθηκε ότι η αντιπολίτευση στη Συρία δύσκολα θα ανατρέψει το καθεστώς χωρίς εξωτερική βοήθεια, επισημαίνοντας ωστόσο ότι τα όποια σχέδια για την παροχή εξοπλισμού θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τους ακραίους ισλαμικούς πυρήνες στο εσωτερικό των αντικαθεστωτικών.

Σημειώνεται ότι οι οι Συριακές Ένοπλες Δυνάμεις ενισχύθηκαν τα τελευταία χρόνια με προηγμένα αντιαεροπορικά συστήματα όπως μέσου βεληνεκούς Buk-M2 (SA-17), μικρού βεληνεκούς Pantsir S1 (SA-22) και φορητούς εκτοξευτές/ΜΑΝPADS 9K38 Igla (SA-18).
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters