Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Έμβασμα 1 εκ. ευρώ από τη Siemens στο λογαριασμό του Λαυρεντιάδη



Ως μάρτυρας στην υπόθεση των λεγόμενων «μαύρων ταμείων της Siemens», κατέθεσε στους εφέτες ειδικούς ανακριτές, που χειρίζονται την ογκώδη δικογραφία, ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης.

Ο επιχειρηματίας κλήθηκε, καθώς από τα στοιχεία που έχουν διαβιβαστεί στο Εφετείο, μέσω δικαστικών συνδρομών, για την πορεία χρημάτων που συνδέονται με καταβολές της Siemens, προέκυψε ότι ποσό 1.000.000 ευρώ, από τη μητρική εταιρία, είχε κατατεθεί σε λογαριασμό του σε ελβετική τράπεζα.

Από την έρευνα που έκαναν οι ανακριτές για το επίμαχο ποσό, δεν εντοπίστηκε κανένα στοιχείο που να συνδέει τα χρήματα με οποιαδήποτε αξιόποινη πράξη. Έτσι, ο κ. Λαυρεντιάδης κλήθηκε ως μάρτυρας, προκειμένου να πληροφορήσει τους εφέτες για το εν λόγω έμβασμα.

Αντίστοιχες, μη αξιολογήσιμες ποινικά, καταβολές έχουν εντοπιστεί σε λογαριασμούς άλλων 13 προσώπων, που ήδη οι εφέτες έχουν καλέσει ως μάρτυρες, καθώς πιθανολογείται ότι πρόκειται περί συμψηφιστικών καταβολών, για τις οποίες δεν εντοπίστηκε να έχουν ποινικό υπόβαθρο.

Η εκτίμηση, που -σύμφωνα με πληροφορίες- επικρατεί στο Εφετείο για τα «άμεμπτα» εμβάσματα, είναι ότι, εν αγνοία τους, κάποιοι ουσιαστικά διευκόλυναν στελέχη της Siemens να χρηματίζουν απευθείας πρόσωπα, που εξυπηρετούσαν την εταιρία και στη συνέχεια τα επίμαχα ποσά επέστρεφαν στους κατόχους τους, μέσω αλλοδαπών λογαριασμών.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/03/1-siemens.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters