Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΟΛΑ

Η συγκυβέρνηση της ανομίας θέλει με κουτοπόνηρο τρόπο να ακυρώσει και την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε αντισυνταγματική τη διακοπή της ηλεκτροδότησης.

Πριν από 5 μήνες περίπου (ήταν Σεπτέμβριος 2011) ο βεζίρης Βαγγέλης Βενιζέλος με την θρασύτητα, την υπεροψία και την αλαζονεία που παίρνει από την εξουσία ανακοίνωνε στους υπηκόους του χαράτσι οθωμανικής (Τούρκογλου;) εμπνεύσεως με ποινή την διακοπή του ρεύματος στα σπίτια όσων δεν το πλήρωναν. Πέντε μήνες μετά, με απίστευτες απειλές προς τα νοικοκυριά,
διαπίστωσε ότι εκατομμύρια είναι τα απλήρωτα χαράτσια και ότι ο λαός αντιτάχτηκε στη βάναυση, απάνθρωπη, και αντισυνταγματική (είναι τρομάρα του και καθηγητής συνταγματικού δικαίου) επιβολή του.

Τώρα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, το δοβλέτι υπουργείο οικονομικών, έδωσε νέα εγκύκλιο για το χαράτσι και σκόπιμα καλλιεργεί σύγχυση και τρομοκρατία. Με την βοήθεια των εργολαβικών ΜΜΕ και των μισθωμένων «έγκυρων» δημοσιογράφων, σπέρνει τον πανικό στους πολίτες λέγοντας για κατασχέσεις σπιτιών, μισθών, τραπεζικών λογαριασμών, αγροτικής ή άλλης παραγωγής, διαπόμπευση και ό,τι άλλο μπορείτε να βάλετε στη φαντασία σας, και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες. Στο άψε σβήσε.

Προσπαθεί να πείσει τον απλήρωτο μισθωτό, τον άνεργο, το συνταξιούχο, τον εξουθενωμένο μικροεπαγγελματία να τρέξει να βρει χρήματα (κανείς δεν ξέρει που) και να πληρώσει. Μόνο που γι’ όλους αυτούς ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, τα φάγατε όλα. Δεν θα πληρώσουν τα θύματα και οι θύτες θα πίνουν εις υγείαν των κορόιδων.

Καλεί τους πολίτες, εκτός των άλλων, να μην κάνουν μερική εξόφληση των λογαριασμών της ΔΕΗ, γιατί το ποσό που θα δίνουν, ανεξάρτητα από το εάν εξοφλούν την κατανάλωση του ρεύματος, θα υπολογίζεται πρώτα στην εξόφληση του χαρατσιού. Δηλαδή, τελείως αυθαίρετα θέλουν να διαχειριστούν και τα χρήματά μας. Με τον πανικό που τους έχει πιάσει κάνουν τραγικά λάθη, το ένα λάθος μετά το άλλο, οι σωτήρες μας. Τα έχουν κάνει μπάχαλο.

Και δεν φτάνει αυτό, το πράγμα έχει και συνέχεια. Η συγκυβέρνηση της ανομίας θέλει με κουτοπόνηρο τρόπο να ακυρώσει και την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε αντισυνταγματική τη διακοπή της ηλεκτροδότησης. Πως; Να ισχυριστούν ότι δεν πλήρωσες την κατανάλωση του ρεύματος και να προχωρήσουν στην διακοπή της ηλεκτροδότησης. Δηλαδή το χαβά τους. Δεν θα τους αφήσουμε να ολοκληρώσουν τα άνομα σχέδια τους.

Κυβέρνηση δυνάστης. Για γέλια και για κλάματα.

Πνέουν τα λοίσθια. Η λαϊκή οργή τους παρασέρνει, λίγες είναι οι μέρες τους.

Πανπαν
ολυμπια

http://anti-ntp.blogspot.com/2012/03/blog-post_6976.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters