Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Βίντεο: Ο Υφυπουργός ΠΡΟ.ΠΟ: Λ.Οικονόμου, επιβεβαίωσε τη φήμη για την τοποθέτηση Ελεύθερων Σκοπευτών στο κτήριο της Βουλής!!!



Δείτε το βίντεο από την εκπομπή της ΝΕΤ:

Και όμως είναι αλήθεια! Αυτό που όλες αυτές τις ημέρες κυκλοφορούσε σαν φήμη στο διαδίκτυο,  τελικά μόνο ράδιο αρβύλα δεν είναι. Ο Υφυπουργός Προστασίας Λευτέρης Οικονόμου παραδέχτηκε...
...σε εκπομπή της ΝΕΤ, πως στην στέγη της Βουλής κατά τη διάρκεια της παρέλασης της 25ης Μαρτίου  βρίσκονται ακροβολισμένοι Ελεύθεροι σκοπευτές προκειμένου να προστατεύσουν την πολιτειακή, πολιτική και  στρατιωτική ηγεσία καθώς και το διπλωματικό σώμα που βρίσκεται στη θέση των επισήμων.
 
 Ο υφυπουργός μάλιστα αποκάλυψε -κάτι που φυσικά ελάχιστοι γνώριζαν- ότι δηλαδή κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει για πρώτη φορά, αλλά έχει γίνει και σε παλιότερες παρελάσεις! Σαν δικαιολογία για αυτά τα δρακόντεια μέτρα,  ο Λευτέρης Οικονόμου έκανε λόγο για το φόβο χτυπήματος...από διεθνείς ή εγχώριες  τρομοκρατικές οργανώσεις. Ενώ δεν τα συνέδεσε με οποιουδήποτε είδους προσπάθεια καταστολής σε περίπτωση λαϊκής αντίδρασης...

...πάλι καλά που δεν έκανε λόγο για "Ασύμμετρη Απειλή" όπως ο Βύρων Πολύδωρας την εποχή των πυρκαγιών στην Ηλεία. -άσχετα βέβαια αν...δικαιώθηκε μετά τις πρόσφατες δηλώσεις
του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ,τον περασμένο Δεκέμβρη στην τουρκική εφημερίδα Βirgun. Ο οποίος παραδέχτηκε την ύπαρξη κρατικών κονδυλίων για τη συμμετοχή Τουρκικών μυστικών υπηρεσιών σε τέτοιου τύπου ενέργειες-. 
 
 Ο Υφυπουργός με την κυνική παραδοχή του για την χρησιμοποίηση τέτοιων πρωτόγνωρων μέτρων, απέδειξε ότι: 'τόση δημοκρατία' είχαμε να δούμε, όχι μόνο από την εποχή της Χούντας αλλά και...από τα χρόνια της Κατοχής!
 Δείτε το βίντεο:

Οικονόμου για ελεύθερους σκοπευτές από babisflou

Οικονόμου για ελεύθερους σκοπευτές από babisflou

 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/03/blog-post_4882.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters