Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Κατοχική παρέλαση

v
Την Φώφη έβαλε ο Μπένι για εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ. Συμβολικά είναι μια καλή επιλογή. Το πετυχημένο έργο της Φώφης είναι ανάλογο με το πετυχημένο έργο του ΠΑΣΟΚ.

Λάθος μου. Το τίποτα της Φώφης δεν μπορεί να συγκριθεί με την καταστροφή της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ.

Στις δημοσκοπήσεις το ΠΑΣΟΚ παρουσιάζεται με μεγαλύτερα ποσοστά μετά την εκλογή Μπένι.

Ο λαός είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τα μέτρα Μπένι που τον επιβραβεύει. Ειδικά μετά την πρώτη και τελευταία διαπραγμάτευση που έκανε με την τρόικα το καλοκαίρι δικαίως τον θεωρούμε ως καταλληλότερο.

Είναι εκείνη η διαπραγμάτευση που έφερε την συνήθεια νέων μέτρων ανά εβδομάδα και το χαράτσι της ΔΕΗ.

Ξαφνικά έχουμε έναν ομαδικό παροξυσμό για τους παράνομους μετανάστες. Και ο προστάτης των πολιτικών αποφάσισε να τους μαζέψει από το κέντρο της Αθήνας για να τους στείλει στην Κοζάνη. Και τους αντιμετωπίζει ως σκουπίδια.

Το μότο του προστάτη των πολιτικών είναι: Μην πετάτε τα σκουπίδια στην Αθήνα, ταχυδρομήστε τα στην Κοζάνη.

Η ΝΔ διαφώνησε με το φορολογικό. Στις επόμενες μέρες, μέχρι τις εκλογές, η συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση θα κάνει που και που κάποια αντιπολιτευτικά διαλλείματα.

Η κωλοτούμπιος ακροδεξιά θεωρεί

επικίνδυνη την πιο αυθεντική ακροδεξιά. Για την πατρίδα, λέει ο Τσε Καρατζαφέρ. Όπου πατρίδα το κόμμα του που ακολουθεί την πορεία του ΠΑΣΟΚ.

Με την Μέρκελ συναντήθηκε ο Παναγόπουλος, ο πασοκοσυνδικαλιστής. Η Μέρκελ μετά από αυτήν την συνάντηση κατανόησε περισσότερο το δράμα που περνάνε οι έλληνες εργαζόμενοι. Που έχουν για εκπρόσωπο τους τον Παναγόπουλο.

Ελάτε τώρα με τους ελεύθερους σκοπευτές. Μα τι θέλατε να ήταν σκλαβωμένοι; Και μετά πρόκειται για μία παρεξήγηση.

Απλά ήθελαν να δουν την παρέλαση και επειδή τα ΜΑΤ δεν τους άφηναν να την δουν από κάτω την είδαν από την ταράτσα της βουλής.

Η υποτιθέμενη κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι από την 1η Απριλίου οι πληρωμές μισθών θα γίνονται μέσω τραπεζών. Θεωρείται και δικαίως η καλύτερη πρωταπριλιάτικη πρόταση.

Γιατί τράπεζες υπάρχουν, στους μισθούς έχουμε ένα μικρό ζητηματάκι.

Μόνοι μας θα μείνουμε πλέον στο μεγάλο φαγοπότι. Ο Πάγκαλος αποσύρεται. Δεν θα άντεχε την αγάπη του λαού προς το άτομο του όπως αυτή θα εκφραζόταν μέσω της κάλπης.

Υπεύθυνο τον Γιωργάκη τον αντιεξουσιαστή και τον ψαλιδοχέρη Παπακωνσταντίνου θεωρούν οι πολίτες για το μνημόνιο.

Ενώ όλοι αυτοί που το ψήφισαν και το υπηρέτησαν (και το υπηρετούν) είναι αθώες και αδιάβαστες περιστέρες.

Πάμε για νέο ασφαλιστικό. Θα προβλέπει ότι οι εργαζόμενοι θα δίνουν στα ταμεία το φιλοδώρημα που παίρνουν ως μισθό και οι συνταξιούχοι θα δικαιούνται δωρεάν οδηγίες για το πώς θα πάνε στον παράδεισο όπου θα έχουν λυμένα τέτοιου είδους θεματάκια.

Αναρωτιέται κανείς γιατί ο λαός δεν έχει αντιδράσει δυναμικά σε όλο αυτό που γίνεται και δέχεται στωικά τους απανωτούς βιασμούς.

Σου λέει: στο τέλος του 2012 θα έρθει το τέλος του κόσμου, οπότε τι νόημα έχουν οι αγώνες;

Μικρός Φωκίων



Σχολιάστε μέσω του προφίλ σας στο Facebook


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters