Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Πυρ ομαδόν από Ν.Δ. σε Καμμένο - Απάντηση Καμμένου

Στόχος καταγγελιών από βουλευτές της ΝΔ έγινε ο πρόεδρος των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" Πάνος Καμμένος.
Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος τον κατηγόρησε ότι έβγαλε πολλά εκατομμύρια από το χρηματιστήριο και έκαψε πολλούς βουλευτές.
Από την πλευρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε με νόημα ότι ως πρώην υφυπουργός Ναυτιλίας γνωρίζει τις σπατάλες του Πάνου Καμμένου από τη χρήση ελικοπτέρων του λιμενικού.
Λίγο νωρίτερα ο Θανάσης Νάκος δήλωνε ότι γνωρίζει τον Καμμένο πολλά χρόνια και δεν τον εμπιστεύεται. «Με συγχωρείται, αλλά ξέρω τον άνθρωπο. Το να ρίχνει φωτοβολίδες και να λέει διάφορα πράγματα, τα οποία είναι από συνομωσιολογία έως πράγματα ανεφάρμοστα, εμένα προσωπικά μου προκαλεί γέλιο, δεν είναι σοβαρός ο κ. Καμμένος».


Απάντηση Καμμένου
Ο Πάνος Καμμένος μέσα από την σελίδα του στο facebook δίνει την δική του απάντηση σχολιάζοντας αρχικά την περιβόητη φωτογραφία του Αντώνη Σαμαρά και του Γιώργου Παπανδρέου, οι οποίος κάθονται στο ίδιο έδρανο στη Βουλή και χαμογελούν μεταξύ τους.
«Γελούν οι συνέταιροι-συμμαθητές της συγκυβέρνησης.
Κλαίνε και πονούν οι Έλληνες που βιώνουν τις γονικλησίες τους.

Γελά και ο τομεάρχης προστασίας του πολίτη της συγκυβέρνησης Νάκος με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ενώ στην Μαγνησία το αστυνομικό δελτίο γράφει
" Nεκρή βρέθηκε σήμερα το πρωί στο σπίτι της στην Ανάβρα η 85χρονη Χριστίνα Καραγιάννη.
Η ηλικιωμένη βρέθηκε από συγγενικά πρόσωπα που διέμεναν στην ίδια οικοδομή με αυτή, ενώ φαίνεται πως κάποιος πριν ή μετά το θάνατο της, είχε ψάξει το σπίτι της 85χρονης, καθώς μέσα σε αυτό επικρατούσε ένας πανικός,.
Σύμφωνα με συγγενικά πρόσωπα από το σπίτι της ηλικιωμένης έλειπαν μόνο 5 ευρώ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η γυναίκα είχε δεχτεί πριν το θάνατο της χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα.
Η Αστυνομία κάνει λόγο για ληστεία, ενώ ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα."

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ


parapolitika.gr

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/03/blog-post_5361.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters