Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Ανακοίνωση: Για την 25η Μαρτίου του 1821

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες. Ελληνίδες, Έλληνες στην ψυχή και στο αίμα. Ζήτω η 25η Μαρτίου του 1821. Ζήτω η Εθνεγερσία. Δόξα-τιμή σε όσους αγωνίστηκαν με τα όπλα τους για της πατρίδος την Ελευθερία. Πριν από 191 έτη μια χούφτα άνδρες από τη φυλή των γενναίων ύψωναν στην Αγία Λαύρα το ιερό λάβαρο της επαναστάσεως


για να τσακίσουν το δυσβάσταχτο ζυγό της σκλαβιάς που είχε επιβάλλει ο βάρβαρος μογγόλος κατακτητής. Με απερίγραπτη γενναιότητα κι ένα πύρωμα στην καρδιά που γιγάντωνε τη φλόγα του πόθου για λευτεριά, οι ανδρειωμένοι αγωνιστές αποδεκάτιζαν σταδιακά τον εχθρό, γράφοντας λαμπρές σελίδες δόξης στο μεγάλο βιβλίο του Ελληνισμού. Μάχη τη μάχη, επίθεση την επίθεση, εξεδίωξαν στο τέλος τους νομάδες της στέπας, για να έρθει αμέσως μετά μια σκλαβιά ακόμη χειρότερη κι από αυτή των απολίτιστων.

Με την απελευθέρωση της Πατρίδος μας και την ίδρυση του ελληνικού κράτους, οι κουτόφραγκοι της εσπερίας έπεσαν πάνω μας σαν τα αρπαχτικά για να κατασπαράξουν το ιερό σώμα της. Αμέσως ήλθε ο διχασμός και η διαίρεση των Ελλήνων σε αυτή τη μάστιγα των κομμάτων. Άξιοι και αγνοί μαχητές του 
Αγώνος φυλακίστηκαν και άλλοι κατήντησαν επαίτες και πένητες, εξαιτίας της αναρρίχησης στην εξουσία, ανθρώπων που επέβαλαν τα ξένα κέντρα λήψεως αποφάσεων της τότε εποχής. Επισυνάφτηκαν και προσυπογράφησαν δάνεια τα οποία γονάτισαν την εθνική μας οικονομία, για να φτάσει σήμερα ο ελληνικός λαός, ο κάποτε υπερήφανος, να διακονεύει μέσω των πολιτικών τα ελάχιστα που θα του εξασφαλίσουν την αξιοπρέπεια του. Φτάσαμε σε σημείο Έλληνες και Ελληνίδες να ενοχλούνται μερικοί από την παρουσία του ενδόξου ελληνικού στρατού στους δρόμους.  Αίσχος. 
Ο Αγών για Ελευθερία και εθνική αξιοπρέπεια συνεχίζεται. Ψηλά τις σημαίες και η νίκη θα έλθει δαφνοστεφανωμένη, ακόμη κι αν το αίμα μας τρέξει αυλάκι…”

ΖΗΤΩ Η ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ- ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ
 http://p-e-s-imathias.blogspot.com
 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/03/25-1821.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters