Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Γιγαντιαία Διαστημόπλοια στον Κρόνο

eik.01
Πάλι φαντασιοπληξίες του συγγραφέα του αρθριδίου θα λέτε! Όμως δεν είναι έτσι, οι εικόνες 1 και 4 είναι από σειρά υπέρυθρων φωτογραφιών των δακτυλίων του Κρόνου απο το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble που ελήφθησαν το 1996. Οι επιστήμονες λένε ότι από αυτές ανακάλυψαν νέους δορυφόρους του Κρόνου. (“παράξενο” όλοι οι δορυφόροι του Κρόνου εκτός του Ιαπετού είναι σε επίπεδο και μάλιστα στο ίδιο επίπεδο με τους πλανήτες !!! και όταν μιλάω για Αστρομηχανική, κάποιοι νομίζουν ότι χρειάζομαι ψυχίατρο, χαχαχα)
Αυτό που δεν εξηγήθηκε είναι τι είναι τα αντικείμενα Α και Β και C, που βολτάρουν στους εξωτερικούς δακτυλίους του Κρόνου. Αυτά τα γιγαντιαία σχήματος πούρου αντικείμενα φαίνονται καθαρά να ακολουθούν συγκεκριμένη τροχιά στην άκρη του δαχτυλιδιού. Θα μπορούσαν να είναι Μητρικά σκάφη ? Μπορούμε να απορρίψουμε την περίπτωση σφάλματος της φωτογραφίας γιατί φαίνονται σε δέκα φωτογραφίες και δείχνουν καθαρά ότι κινούνται . Ο John Lear δήλωσε ότι πιστεύει οτι το ένα σκάφος έχει διαστάσεις μηκος 49.600 χιλιόμετρα και πλάτος 3.840 χιλιόμετρα !!!
Στοιχεία επιβεβαιώσεως δημοσιεύθηκαν στο τεύχος Φεβρουαρίου του Science News (V. 149, No. 5, p.71), το οποίο ανέφερε ότι το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble φωτογράφισε έναν μεγάλο ελλειπτικό “δορυφόρο” να περιφέρεται στα δαχτυλίδια του Κρόνου στην μια φωτογραφία και το οποίο εξαφανίστηκε στην επόμενη. Δύο άλλα πολύ μεγάλα και πολύ φωτεινά αντικείμενα φωτογραφήθηκαν στις 22 Μαΐου και 10 Αυγούστου του 1995, αλλά εξαφανίστηκαν στις 21 Νοεμβρίου 1995.
Ο Dr. Norman Bergrun είναι (μηχανολόγος και αποφοίτησε από το Cornell University) ένας πρώην υπάλληλος της NASA που δούλεθε στο Ames Research Laboratory, NACA (National Advisory Committee for Aeronautics). Στο Ames η δουλειά του επέτρεψε να καταλάβει κάποια πράγματα από την εξωγήινη τεχνολογία.
Εξέδωσε ένα βιβλίο “THE RINGMAKERS OF SATURN” και ξεκινά με την παρουσίαση ενός υπέρ τεχνολογικού εξωγήινου αντικειμένου που το είδανε από το Pajaro Dunes, CA. Θυμάται τα γεγονότα και τις ειδικές φυσικές ιδιότητες του αντικειμένου. Μια δεκαετία αργότερα, αυτο το αντικείμενο ήταν παρόμοιο με αντικείμενα που παρατηρήθηκαν στην αποστολή της NASA Voyager 1. Κατόπιν πηγαίνει στο 1980-81 όπου τα Voyagers 1 και 2 της NASA πλησίασαν τον Κρόνο. Κυλινδρικά αντικείμενα έχουν ανακαλυφθεί στον Κρόνο και σε ένα δορυφόρο του Ουρανού.
Απέδειξε ότι τα δακτυλίδια Α του Κρόνου δεν κλείνουν και κάτι υπάρχει εκεί, ένα σκάφος γιγαντιαίο.
Η μικροσκοπική περιοχή του σύμπαντος που ο άνθρωπος θεωρεί δικιά του έχει υποστεί εισβολή. Από πάρα ….. πολύ παλιά !
Γυάλινα Τούνελ Άρη
Γυάλινα τούνελ στον Άρη, τι άλλο θα ακούσουμε θα λένε οι ορθολογιστές που διαβάζουν αυτές τις γραμμές. Είναι οι ίδιοι που πιστεύουν η ότι μας έφτιαξε ο Θεός σε έξι μέρες, η ότι φυτρώσαμε εμείς οι Έλληνες στα τωρινά Ελληνικά χώματα. Ενώ δεν διερωτόμαστε ότι ο χαμένος κρίκος στην “εξέλιξη” του ανθρώπου δεν έχει βρεθεί ακόμη.
Αν διαβάσετε την Ελένη του Ευριπίδη στο πρωτότυπο, θα δείτε ότι ο Δίας απεφάσισε να κάνει “συγκομιδή” των ανόητων και υπερπληθών ανθρώπων. Πως? μα κάνοντας έναν εμφύλιο παγκόσμιο πόλεμο. Εμείς τον γνωρίζουμε σαν Τρωικό.
Ξεχάστε τις 12 Αλυσίδες του DNA
Οι Ρώσοι ερευνητές επίσης βρήκαν ότι το DNA μας, μπορεί να προκαλέσει κάποιες ενοχλητικές μορφοδιατάξεις σε κενό, προκαλώντας έτσι μαγνητισμένες σκουληκότρυπες !!!
Σκουληκότρυπες είναι οι αποκαλούμενες γέφυρες Einstein-Rosen που βρίσκονται κοντά στις μαύρες τρύπες. Δηλαδή σούπερ-μίνι Stargates η αστροπύλες !!! Επαληθευεται ο Δρ. Garniet Malet
“ Η Διττότητα Του Χρόνου !”
Αυτές είναι συνδέσεις μεταξύ τελείως διαφορετικών περιοχών του Σύμπαντος μέσω των οποίων μπορεί να μεταδοθεί πληροφορία έξω από τον Χώρο και τον Χρόνο. Το DNA έλκει αυτά τα bits των πληροφοριών και τα περνάει στο συνειδητό μας. Η διαδικασία της Υπέρ-Επικοινωνίας (τηλεπάθεια, channeling) είναι πιο αποτελεσματική σε κατάσταση χαλαρώσεως.
Το στρες η στενοχώρια η ένα υπέρ δραστήριο νοητικό εμποδίζει τις επιτυχείς Υπέρ-Επικοινωνίες, η οι πληροφορίες θα είναι παραμορφωμένες και άχρηστες. Στην φύση η Υπέρ-Επικοινωνία χρησιμοποιείτε εκατομμύρια χρόνια. Η οργανωμένη ροή της ζωής των εντόμων το αποδεικνύει δραματικά. Ο μοντέρνος άνθρωπος το ξέρει μόνον σαν “διαίσθηση”. Αλλά εμείς μπορούμε να αποκτήσουμε ξανά την πλήρη χρήση.
Οι Στρατιές Του Αβαδδών
Κυβικά διαστημόπλοια ενός κυβικού μιλίου με τεχνολογία superstealth έχουν εγκιβωτίσει την Γη. Η σιωπή της NASA , οι μάχες γύρω από τον ήλιο και με την Αμερικανική αεροπορία, με βολές σωματιδίων και airborne lasers. Ενώ οι δορυφόροι του Αρη, ο Φόβος ! και ο Δείμος ! κόβουν βόλτες γύρω από την Γη. Τι ήξερε ο Ομηρος ;
ΠΟΛΕΜΟΣ, Δυτικοί, Ανατολικοί, Πρόεδροι, Πάπες, Παπάδες, Ραβίνοι, Μουλάδες, Μονάρχες, Πολιτικοί, Στρατιωτικοί, Μεγιστάνες, Χριστιανοί, Μουσουλμάνοι, Παγανιστές, Σιωνιστες, κανονικοί Άνθρωποι και Σαυροειδείς με λέπια και άλλα DNA για άλλη μία φορά συναγωνίζονται για το πολυπόθητο βραβείο της υπέρτατης βλακείας μέσα στην συγκεκριμένη δημιουργία στην οποία ζούμε.
Η Γλώσσα Των Ηλυσίων Πεδίων
Οι Αρχαίοι Σοφοί ξέρανε ότι το σώμα μας είναι δυνατόν να προγραμματιστεί με την γλώσσα, τις λέξεις και την σκέψη. Φυσικά η συχνότητα γι αυτόν τον προγραμματισμό, πρέπει να είναι η σωστή. Για
αυτό δεν είναι ο καθένας επιτυχής στον εσωτερισμό η μπορεί να κάνει πράγματα με την ίδια δύναμη.
Ο καθένας πρέπει να εργαστεί με τις εσωτερικές διεργασίες για να αποκαταστήσει μια συνειδητή επικοινωνία με το DNA του.
Η αρχαία Ελληνική γλώσσα είναι ποιητική γλώσσα.
Είναι η τελειότερη γλώσσα στον κόσμο.
Όμως…
Η Δούκισσα της Alba στο Photoshop !
Σύμφωνα με το βιβλίο Γκίνες, η Μαρία ντελ Ροζάριο Καγιετάνα Αλφόνσα Βικτόρια Γιουτζένια Φρανσίσκα Φιτσ – Τζέιμς Στιούαρτ ι ντε Σίλβα έχει περισσότερους τίτλους από οποιονδήποτε ευγενή στον κόσμο, καθώς είναι επτά φορές δούκισσα, 22 φορές κόμισσα και 24 φορές μαρκησία. Ως επικεφαλής του ηλικίας 539 ετών Οίκου των Αλμπα, μεταξύ των προνομίων της είναι και το να μην χρειάζεται να γονατίζει μπροστά στον πάπα και να μπορεί εάν το επιθυμεί να μπει καβάλα σε άλογο μέσα στον καθεδρικό ναό της Σεβίλλης,
Μυστικές Αδελφότητες
Αλλά ήδη, στην εποχή μας, σχεδόν όλα εκείνα τα παλιά τυπικά “απόκρυφα μυστικά” έχουν γίνει πλέον καραμέλα που την αγοράζεις στα περίπτερα και που την πιπιλίζουν ακόμη και τα παιδάκια του Δημοτικού. Σήμερα η έννοια του μυστικού έχει πάρει μια εντελώς άλλη απόχρωση, πιο αληθινή και ουσιαστική.
Έτσι, αδελφότητες που κάποτε κρύβονταν στη σκιά, κυρίως για λόγους δικής τους ασφάλειας, έχουν βγει πλέον στο φως, τουλάχιστον όσον αφορά στην εξωτερική όψη τους. Έτσι υπάρχουν σήμερα κάμποσες από αυτές που όχι απλώς ακολουθούν τη μυστική παράδοση που προαναφέραμε αλλά και έχουν δανειστεί συνειδητά την ορολογία της Μυθολογίας Κθούλου. Το σκεπτικό τους εδώ ήταν το εξής-

http://miastala.com/s/archives/23658

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters