Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ.

ΤΙ ΧΡΗ ΔΡΑΝ
Θα ήθελα να μοιραστώ την ιδέα μου σχετικά με το ερώτημα που απασχολεί όλους μας τούτη την υστάτη ώρα που το ελληνικό έθνος πνέει τα λοίσθια. Το ερώτημα δηλαδή σχετικά με το τι πρέπει να γίνει για να σωθεί το έθνος και γιατί δεν γίνεται και μένουμε θεατές στον διαδραματιζόμενο θάνατο του έθνους. Μήπως φταίμε εμείς;

Ξεκινάω από τα βασικά μας δόγματα. Η ιδεολογία μας πιστεύει στο έθνος και τον πολιτισμό του. Για να ωφεληθεί το έθνος πρέπει να κυβερνούν οι άριστοι. Αυτοί δηλαδή που θέλουν και δύνανται να ωφελήσουν το έθνος. Όμως άριστοι δεν είναι όλοι όσοι ομιλούν για το έθνος και τα δίκαια του, ούτε αυτοί που αρκούνται να καταγγέλλουν τους προδότες ή συμμετέχουν σε κάποια πορεία. Άριστοι πιστεύω πως είναι οι καλύτεροι της φυλής. Οι πιο δυναμικοί, οι πιο ιδεαλιστές, οι πιο ενάρετοι που αποδεικνύουν την αριστοσύνη τους επικρατώντας επί των εχθρών τους και οδηγώντας το έθνος στην δόξα. Το ζήτημα είναι λοιπόν να φανούν αυτοί οι άριστοι.

Ωραία, θα μου πείτε, και τι μπορούμε να κάνουμε εμείς γι’ αυτό; Η απάντηση είναι τίποτα. Όσο κι αν πολεμούμε δεν πρόκειται να πετύχουμε το παραμικρό, διότι είναι φύσει αδύνατον να εμφανίσουμε μια ηγεσία που δεν υπάρχει. Αν δεν έβγαινε τότε ο Μέγας Αλέξανδρος, για παράδειγμα, δεν πάει όλοι οι Έλληνες να τον έψαχναν δεν θα τον έβρισκαν πουθενά, διότι δεν θα υπήρχε. Η ηγεσία είναι σαν τον ήλιο δεν έχει ανάγκη κανέναν για να λάμψει. Επομένως μην απελπίζεστε που οι άριστοι δεν εμφανίζονται στο προσκήνιο. Και μην νομίζετε ότι φταίνε οι εχθροί μας γι’ αυτό. 

Δεν φταίει το περιβάλλον και η πανίσχυρη προπαγάνδα του συστήματος. Φταίει μονό ότι μέχρι στιγμής ή δεν υπάρχουν άριστοι ή δεν εκδήλωσαν την δύναμη τους. Διότι τίποτε δεν μπορεί να εμποδίσει τελικώς αυτούς που είναι πραγματικά άριστοι. Οι άριστοι θα βρουν τρόπο να αναδειχτούν, να επικρατήσουν και να ωφελήσουν το έθνος. Το πως θα αναδειχτούν δεν έχει τόση σημασία. Είτε με δημοκρατία, είτε με βασιλεία, είτε και με αναρχία ακόμη, οι άριστοι, στο τέλος, θα φάνουν λαμπροί και δυνατοί σαν τον Ήλιο που το φως του δεν κρύβεται. Διότι οι άριστοι πάντα βρίσκουν τρόπο να αναδειχτούν αφού αλλιώς δεν θα ήταν άριστοι.

Αυτοί που κυβερνούν πάντα είναι οι πιο δυνατοί. Οι δυνατοί, που κατά καιρούς επικρατούν, σπάνια είναι άριστοι. Συνήθως είναι τομάρια που μόνο κακό κάνουν στην κοινωνία. Οι άριστοι όμως αυτούς τους τσακίζουν όταν συγκρουσθούν. Διότι υπερέχουν έναντι των φαύλων αφού ειδάλλως δεν θα ήταν άριστοι. 

Συνεπώς προς το παρόν μπορούμε να συζητούμε για δυνάμει άριστους που, ενδεχομένως, διαθέτοντας το σπέρμα της αριότητος μέσα τους, κάποτε αποδειχθούν άριστοι εφόσον επικρατήσουν στον αγώνα της κυριαρχίας επί των φαύλων και ωφελήσουν το έθνος. Αν αυτά δεν συμβούν πάει να πει ότι απλώς δεν υπήρξαν άριστοι. Άριστος θέλω να πω (και Άριος) γεννιέσαι και γίνεσαι. Γεννιέσαι διότι η φύση σου χάρισε την δύναμη και την αρετή. Και γίνεσαι διότι ενεργείς με επιτυχία και νικάς. Ο άριστος δεν είναι απλώς φιλόσοφος. Είναι πολεμιστής φιλόσοφος. Και μάλιστα κάτι περισσότερο. Είναι θριαμβευτής και νικητής. Κι αν η μοίρα τον θέλει φορές ηττημένο, σαν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες, πάλι νικητής είναι στην δόξα. Γι’ αυτό όταν οι άριστοι εμφανιστούν -εάν εμφανιστούν- να είστε βέβαιοι ότι τίποτε δεν θα τους σταματήσει.

Αυτούς θα ακολουθήσουμε κι εμείς που αγαπούμε τον ελληνισμό και όταν ηγεμονεύσουν θα ανατείλει μια νέα ημέρα για την φυλή μας. Μέχρι τότε οφείλουμε, όσο μπορεί ο καθένας μας, να αφυπνίσουμε τους συνέλληνες και να σχηματίσουμε τον στρατό που αύριο θα τεθεί υπό τις προσταγές της εμπνευσμένης μας ηγεσίας. Και μην ανησυχείτε. Όταν οι άριστοι εμφανιστούν όλοι θα τους αναγνωρίσουμε. Και πάνω από όλους τον ένα. Τον αρχηγό που θα ηγηθεί όλων μας. Έτσι ήταν, έτσι είναι και έτσι θα είναι. Όταν οι αρχηγοί εμφανίζονται είναι καθολικά αναγνωρίσιμοι. Σαν τον Μ. Αλέξανδρο, τον Βοναπάρτη και τον Χίτλερ.

Ας αγωνιστούμε λοιπόν και ποιος ξέρει ίσως φανούν οι εκλεκτοί. Ο καιρός θα δείξει. Αλλά κι αν είναι τελικώς να μην εμφανιστούν οι ηγέτες που περιμένουμε έχουμε χρέος να μεταδώσουμε τουλάχιστον την φλόγα της εθνικής μας πίστης  στις επόμενες γενιές για όσο υπάρχει ελληνισμός. Κάτι θα έχουμε κάνει, έστω κι έτσι, μιας και θα περάσουμε κι εμείς στην ιστορία σαν μια γενιά που δεν έβγαλε άριστους άνδρες παρά μονό μέτριους, δειλούς, ανίκανους και αποτυχημένους. 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/01/blog-post_9057.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters