Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΜΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ - ΔΕΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Σε νομοσχέδιο και μάλιστα με τη διαδικασία του επείγοντος που κατέθεσε αργά χθες το βράδυ, συμπεριέλαβε τελικά ο Υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου τα μέτρα για την αποσυμφόρηση των φυλακών.

Οι επίμαχες ρυθμίσεις αρχικά αποτυπώνονταν σε τροπολογία η οποία απεσύρθη δύο φορές καθώς τόσο η ΝΔ όσο και ο ΛΑΟΣ εξέφρασαν τη διαφωνία τους με την ουσία των ρυθμίσεων, ενώ έθεσαν και θέμα παραβίασης του κανονισμού.

Συγκεκριμένα τα δύο κόμματα διαμηνύουν ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν το νομοσχέδιο, με τη ΝΔ δια στόματος του αρμόδιου τομεάρχη Κώστα Τζαβάρα να υποστηρίζει ότι με το νομοσχέδιο θα αποφυλακιστούν ακόμα και όσοι βαρύνονται με κακουργηματικές ποινές, γεγονός που θα οδηγήσει σε αποδοχή καθεστώτος ατιμωρησίας» ενώ εκτιμά ότι συνιστά «συνταγματική εκτροπή» η νομοθετική εξουσία να παρεμβαίνει σε αποφάσεις της δικαστικής εξουσίας και τον ΛΑΟΣ να δηλώνει ότι «θεσμοθετείται η απελευθέρωση των εγκληματιών».

Από την πλευρά του ο Υπουργός Δικαιοσύνης υπερασπίζεται των ρυθμίσεων και σε πρόσφατη παρέμβαση του είχε τονίζει ότι πρέπει να δοθεί λύση σε ένα υπαρκτό πρόβλημα, με δεδομένο ότι σήμερα οι κρατούμενοι είναι περίπου 12.500, ενώ η χωρητικότητα των καταστημάτων ανέρχεται μόλις σε 9.270 θέσεις.

Στο νομοσχέδιο προβλέπεται μεταξύ άλλων η υπό όρους παραγραφή και μη εκτέλεση ποινών διάρκειας μέχρι ενός έτους, εφόσον οι αποφάσεις δεν έχουν καταστεί αμετάκλητες, η παραγραφή παύση της ποινικής δίωξης αξιόποινων πράξεων ήσσονος εγκληματικότητας, ενώ επισημαίνεται ότι οι ρυθμίσεις δεν ισχύουν για εγκλήματα που αφορούν τη δημόσια περιουσία, το οργανωμένο έγκλημα καθώς και ότι ο χρόνος δοκιμασίας των απολυόμενων κρατούμενων να είναι πέντε έτη αντί των τριών που ίσχυε. 
 
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2012/01/blog-post_5067.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters