Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Ακόμη και ο Ράιχενμπαχ κατάλαβε ότι έχουν στύψει τους Έλληνες


Ακόμη και ο Ράιχενμπαχ κατάλαβε ότι έχουν στύψει την Ελλάδα και δεν πάει άλλο και προτείνει να κάνουν υπομονή οι δανειστές, κι εδώ στη χώρα μας κάποιοι πατριώτες τύπου Παπαδήμου ετοιμάζονται για νέα σφαγή.

Μιλώντας στο γερμανικό ραδιοφωνικό σταθμό ARD ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της Κομισιόν για την Ελλάδα δηλώνει ότι οι θυσίες των Ελλήνων είναι μεγάλες και απαιτείται υπομονή: «Τα πράγματα προχωρούν αργά, δεν πρέπει να περιμένουμε θαύματα. Πρέπει να είμαστε πιο γενναιόδωροι με τα χρονικά περιθώρια των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα», δηλώνει ο κ. Ράιχενμπαχ

Ο κ. Ράιχενμπαχ εκτιμά πως μέχρι τα τέλη του 2013 η Ελλάδα μπορεί να έχει καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του χάσματος ανταγωνιστικότητας, δεδομένου μάλιστα ότι από το 2010 το μοναδιαίο κόστος εργασίας περιορίζεται ταχύτερα απ’ ό,τι στις άλλες χώρες της Ευρωζώνης.

Με απλά λόγια ο Γερμανός γκαουλάιτερ μας λέει ότι τα μέτρα που πήρε η Ελλάδα τα προηγούμενα χρόνια απειλούν να διαλύσουν την κοινωνία και να καταστρέψουν ότι απέμεινε από την οικονομία. Απειλούν επίσης την ανάπτυξη και βάζουν σε βαθιά ύφεση τη χώρα και για τα επόμενα χρόνια. Συμπέρασμα: Σταματείστε τα μέτρα που πλήττουν τα εισοδήματα των πολιτών.

Κι ενώ ο Ράιχενμπαχ δεν έχει και κανένα λόγο να το λέει, στην Ελλάδα αυτοί που θα έπρεπε να το κάνουν πράξη και να το διαπραγματεύονται κάθε ώρα και στιγμή, κάνουν την πάπια.

Πριν η τρόικα απαιτήσει μειώσεις μισθών βγαίνει ο Παπαδήμος και οι πρόθυμοι παπαγάλοι και βάζουν στο τραπέζι τον 13ο και 14ο μισθό.

Έρχεται η τρόικα στην Ελλάδα κι αντί να γίνει ένα σκληρό παζάρι για τις επικουρικές συντάξεις, βγαίνουν από την κυβέρνηση και λένε δήθεν ότι οι τροικάνοι είναι εξοργισμένοι γιατί δε μειώνονται οι επικουρικές.

Αστεία πράγματα. Να ασχολείται ο Τόμσεν αν θα πάρει η θεία μου τα 140 ευρώ που είναι η επικουρική της. Από αυτό έχουν καταρρεύσει τα ταμεία ή από την εισφοροδιαφυγή, την ανεργία και την απαξίωση της περιουσίας τους;

Είναι χαρακτηριστικό ότι το πρωί βγήκε στο Mega η γενική γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης, Αθηνά Δρέττα, και είπε ότι η τρόικα θέτει ως προαπαιτούμενο τη μείωση των επικουρικών για να εκταμιεύσει την επόμενη δόση.

Για γέλια όλη η υπόθεση δηλαδή. Με το που θα μειωθούν οι συντάξεις μερικών χιλιάδων κακομοίρηδων συνταξιούχων (που επιστρέφουν και όσα παίρνουν στην αγορά) θα αποκτήσει η οικονομία ευρωστία και ανταγωνιστικότητα.

Ή με το που θα κοπούν 13ος και 14ος μισθός θα βγουν όλοι στους δρόμους και θα έχουν προτίμηση για τις δουλειές που θα ανοίξουν στις επιχειρήσεις.

Κανένα σχέδιο, καμιά διάθεση για αντίσταση, καμιά άλλη εναλλακτική πρόταση. Μόνο τα κεφάλια σκυμμένα.

Μα είναι δυνατόν να μας λυπούνται οι δανειστές μας και να αναγνωρίζουν τις θυσίες μας και να μην το κάνει ο ίδιος ο πρωθυπουργός και οι άνθρωποί του; Έλεος πια με τη δουλικότητα.

http://www.antinews.gr/2012/01/19/143538/


http://www.gataros1.info/2012/01/blog-post_6001.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters