Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Το «μαγείρεμα» του Παπακωνσταντίνου και το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της ΔΕΗ. Του Αριστοτέλη Βασιλάκη



Όπως όλα δείχνουν σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον πρώην υπουργό Οικονομικών κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου, αφού όπως προκύπτει – απ’ όλες τις πλευρές πλέον – επί δικής του θητείας στο υπουργείο Οικονομικών, παραποιήθηκαν τα στοιχεία του ελλείμματος για το 2009 με αποτέλεσμα να «φουσκώσει» υπερβολικά και να κλείσουν οι αγορές για την Ελλάδα και η χώρα να μπει στην μέγγενη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και στην Γκιλοτίνα του Μνημονίου!
Μετά την Κομισιόν, τον τέως υπουργό Οικονομικών «έδωσαν» για τους χειρισμούς του αμέσως μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2009 όχι κάποια στελέχη της αντιπολίτευσης, αλλά ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος,.. η ίδια η Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία (Eurostat) και η Ελληνική Στατιστική Αρχή του «κολλητού» του και ύποπτου για το «μαγείρεμα» Ανδρέα Γεωργίου. Και οι τρεις με επίσημες ανακοινώσεις τους ουσιαστικά επιβεβαίωσαν ότι το έλλειμμα του 2009 διογκώθηκε τεχνητά αμέσως μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2009, που έφεραν στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ, μέσω της καταγραφής στο έλλειμμα μέρους ή του συνόλου των συσσωρευμένων οφειλών των νοσοκομείων των ετών 2005-2009 προς τους προμηθευτές τους, ενώ με βάση τους κανόνες της Εurostat θα έπρεπε να καταγραφούν οι οφειλές που δημιουργήθηκαν μόνο το 2009.
Μάλιστα το πρώην στέλεχος του ΔΝΤ, ο διευθυντής της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, Ανδρέας Γεωργίου ο οποίος σύμφωνα με καταγγελίες των πρώην υφισταμένων του διόγκωσε επίτηδες του έλλειμμα του δημοσίου με αποτέλεσμα να επιβληθούν τα... οικονομικά μέτρα εξαθλίωσης, απολογείται στις 12 Δεκεμβρίου με την κατηγορία της παραποίησης στοιχείων!
Ο Ανδρέας Γεωργίου καταγγέλθηκε από την πρώην υπάλληλο της ΕΛΣΤΑΤ Ζωή Γεωργαντά για σκοπούμενη διόγκωση του αναθεωρημένου ελλείμματος του 2009 από 13,4% σε 15,8% του ΑΕΠ, με στόχο να γίνει επιτακτική η υιοθέτηση επώδυνων μέτρων λιτότητας θα έρθει για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη.
Τις πρώτες καταγγελίες σε βάρος του τις έκανε η καθηγήτρια Οικονομετρίας Ζωή Γεωργαντά, ένα από τα 5 μέλη της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής που εξαναγκάστηκαν σε παραίτηση από το Βενιζέλο.
Πρόκειται για ένα φοβερό σκάνδαλο που αν επιβεβαιωθεί θα ισοδυναμεί με εσχάτη προδοσία, όσο ακραίο κι αν ακούγεται αυτό... Ένα σκάνδαλο που είναι σαφές ότι θα οδηγήσει τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου σε Ειδικό Δικαστήριο…
Η αλήθεια είναι ότι τα «greek statistics» έχουν λοιδορηθεί πολλάκις από τους ξένους εταίρους μας, ωστόσο εξίσου αλήθεια είναι πως όλα γίνονται εν γνώσει τους και προς όφελος τους… «Greek statistics» τους εμφάνισε ο Παπαδήμος για να μπούμε στην ΟΝΕ, «greek statistics» τους εμφάνισε και ο Παπακωνσταντίνου για να μπούμε στη μέγγενη του Μνημονίου… Βέβαια τώρα που το Ευρώ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ και η Γερμανία προσπαθεί «να την κάνει», με ελαφρά πηδηματάκια απ’ αυτό, όλες οι μεθοδεύσεις του «βρώμικου» 2009, βγαίνουν στην επιφάνεια, όχι επειδή μας λυπούνται και θέλουν να μας εξευμενίσουν, αλλά για να δρομολογήσουν μια ώρα αρχύτερα τις εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο… Άλλωστε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, αυτός ο μοιραίος άνθρωπος για τον τόπο, εξακολουθεί ακόμα και σήμερα να «παίζει» καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις… Αυτή τη φορά όχι στα Οικονομικά, αλλά στα Ενεργειακά… Είναι ο άνθρωπος που έχει αναλάβει το βαρύ φορτίο, να ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ τη ΔΕΗ… Και το ζήτημα δεν είναι αν θα την ξεπουλήσει… Αυτό αποτελεί προειλημμένη απόφαση… Το ζητούμενο είναι ΠΟΥ θα την ξεπουλήσει… Γι’ αυτό και βλέπουμε όλες αυτές τις αποκαλύψεις…
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/12/blog-post_8768.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters