Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2011

Προς κάθε εχέφρονα, αν αυτό το είδος υπάρχει ακόμη στην Ελλάδα

Παλαιά είχαμε τους ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ, μετά ήλθαν οι ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ, τώρα έχουμε τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.

Διερωτώμαι: θα κατοικηθεί ποτέ αυτή η χώρα από εχέφρονες ΕΛΛΗΝΕΣ ικανούς να μοιράσουν δύο γαϊδουριών άχυρο;

Απευθύνομαι προς όλους τους υβριστές ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ, ΑΝΤΙΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ και τους προκαλώ να παρατάξουν την ιστορία των ΔΗΜΟΣΙΩΣ με εκείνη των Φαραντάτων τους....
οποίους ανηλεώς διώκουν. Υπενθυμίζω σε όλους τους ΔΙΩΚΤΕΣ ότι σε αυτό τον ταλαίπωρο τόπο υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν αντίστοιχοι των: ΤΕΡΤΣΕΤΗ και ΠΟΛΥΖΩΙΔΗ, ήτοι δικαστών την προσφορά των οποίων η Ελλάδα ουδέποτε αναγνώρισε. Και όμως, με την άρνησή τους να υπογράψουν την θανατική καταδίκη του ΠΡΟΔΟΤΗ μοναδικού Εθνάρχου, Στρατηγού και Στρατηλάτου της νεωτέρας Ελλάδος, Θ. Κολοκοτρώνη, υπέγραψαν την δυνατότητα συνεχίσεως του απελευθερωτικού αγώνος και συνεπώς την ελευθερία της Ελλάδος.

Ο Κολοκοτρώνης δεν αρνήθηκε να συνεχίσει να προσφέρει στην πατρίδα παρά την σπίλωσή του ως προδότου. Οι Φαραντάτοι συνεισφέρουν, παρά το κυνηγητό και την πικρία, ανελλιπώς σε αυτό που θεωρείται ως το θεμελιώδες κύτταρο του έθνους, τον Στρατό. Αλλά, ας μην έχουμε παράπονο, και οι πάσης φύσεως δημοκράτες, προοδευτικοί, αντιχουντικοί δεν πτοούνται. Ως άλλη λερναία ύδρα φτύνουν φωτιά και δηλητήριο.

Αλήθεια, ω αγωνιστές της δημοκρατίας, την εποχή της χούντας ποία κακοτυχία είχατε ώστε σήμερα να διαμαρτύρεστε; Ο γράφων και πέντε ακόμη Ευέλπιδες της περιόδου της χούντας υπέστημεν την μεγίστη των κατηγοριών προκειμένου να μας διώξουν από την Σχολή. Ό,τι όμως δεν πέτυχε η χούντα, το πέτυχε η δημοκρατία της «Νέας Δημοκρατίας», για τον γράφοντα, του ΠΑΣΟΚ για άλλους.

Οφείλω ακόμη να εκφράσω τον θαυμασμό μου προς την σπουδή του κου Υπουργού Εθνικής Αμύνης να προστατεύσει τον τόπο από τον επερχόμενο κίνδυνο του νεαρού Ευέλπιδος, όπως, εξ άλλου, έπραξε ο κος Υπουργός και ή λοιπή πολιτική ηγεσία για την προστασία του δημοσίου χρήματος και έχει ενεργήσει ομοίως κατά των «γνωστών-αγνώστων» μακρυχέρηδων που κατα- εξευτέλισαν την Ελλάδα στο εξωτερικό και εξαθλίωσαν τους Έλληνες στο εσωτερικό.

Τέλος, επιτρέψατέ μου να σας υπενθυμίσω ένα μικρό τετράστοιχο του Γεωργίου Σουρή, δημοσιευθέν στον ΡΩΜΙΟ της εποχής του.

Ὦ Ἑλλὰς ἠρώων χῶρα,

τί γαϊδάρους θρέφεις τώρα, (εννοεί τους πολιτικούς)

πρώτα ἔθρεφες σοφοὺς,

τώρα θρέφεις παλαβοὺς. (και κλέφτες, ανήθικους, ψεύτες, απατεώνες, προσθέτει ο γράφων)

Άνευ τιμής και με μηδενική εκτίμηση προς κάθε διώκτη,

Ιωάννης Καραδημητρόπουλος


* ο Ιωάννης Καραδημητρόπουλος
είναι μόνιμος κάτοικος Γαλλίας

http://tonoikaipnevmata.wordpress.com/
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/12/blog-post_5723.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters